Robin Bengtssons mystiska framtidsplaner med Sigrid Bernson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har uppdaterat sina följare på sociala medier om deras tidigare hus- och båtrenovering.
På Instagram avslöjar Robin nu nästa framtidsplan tillsammans med flickvännen Sigrid.

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, har varit ett par sedan de dansade ihop i Let's dance 2019. Sedan dess har de renoverat deras hus som de köpte förra året och tidigare i år köpte de även en båt som de totalrenoverade.

Kändisparet om nyrenoverade båten

På Robins Instagram delade han med sig om glädjen över att få sjösätta den nyrenoverade båten:

”I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet.”

Även Sigrid uppdaterade sina följare om renoveringsprojektet och hon skrev även att de döpt deras båt på skämt och att det nu fastnat:

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö. Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”

FAMILJ Fredrik nya bild på tvillingarna rör följarna till tårar

Robin Bengtssons mystiska framtidsplaner med Sigrid Bernson

I sommar har kändisparet delat med sig av deras äventyr med den nyrenoverade båten. Tillsammans åkte de tidigare i sommar bland annat till Västkusten och Stockholms skärgård med den lyxiga båten. Men den senaste veckan har vädret blivit sämre, något som Sigrid reagerat på.

sin Instagram lade hon ut en bild på henne, pojkvännen Robin och de två tidigare Paradise hotel-deltagare tillika vännerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad med texten:

”Kan solen och värmen komma tillbakaaaaa!?!!? Vill ha mer dagar som denna..”

Under bilden kommenterade Robin med ett hoppfyllt meddelande om att han känner på sig att det blir fler sådana dagar snart:

”Det blir några såna här dagar till snart. Känner det på mig!”, varpå Sigrid svarade instämmande att hon hoppas det:

”Hoppaaaaaas”.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings avslöjande om Caroline Kejberts graviditet väcker ilska

LÄS OCKSÅ: Elena Belle har träffat någon ny – första orden om relationen

FOTO: Sigrid Bernson/Instagram