Joacim Ricklings avslöjande om Caroline Kejberts graviditet väcker ilska

JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn – till följarnas stora glädje.
Men när Joacim avslöjade nyheten om graviditeten var det många följare som reagerade på en detalj.

Caroline Kejbert, 31, och bonden Joacim Rickling, 30, träffades i succéprogrammet Bonde söker fru 2017. Under programmets gång uppstod det starka känslor mellan dem och när inspelningarna var över fanns det ingen tvekan om att de skulle fortsätta ett liv ihop.

Idag bor Joacim och Caroline ihop på Tuna Gård utanför Öresundsbro i Uppland och tillsammans har paret dottern Wilda. Och nu väntar tillökning – något Caroline Kejbert meddelade i ett inlägg på sin Instagram tidigare i sommar.

29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke son du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev hon då.

Caroline Kejbert om att dottern Wilda ska få ett syskon

I en tidigare intervju med Hänt berättade Caroline att hon tycker det ska bli spännande för Wilda att få ett syskon.

– Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon. Det är ju klart som sjutton att et barn har mycket roligare med ett annat barn, så därför är det så fint med ett syskon. Jocke har ju två syskon så det är ju nästan som att de är som en grupp, sa hon då.

Även Joacim Rickling har delat med sig av den stora nyheten till sina följare på Instagram.

Det är några av er som ifrågasätter Carros mage… & nu kan vi inte längre dölja det. Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”, skrev han i sitt inlägg.

Följarnas kritik efter Joacim Ricklings gravidavslöjande

Efter beskedet strömmade grattishälsningarna in. Men några av följarna reagerade på en annan detalj, nämligen där Joacim skriver att det fanns några som ifrågasatte Carolines mage.

Nu ifrågasätter följarna frågorna som Caroline Kejbert möttes av innan hon gick ut med graviditeten offentligt.

Är väl ändå lagom oförskämt att ifrågasätta en kvinnas mage”, skriver en person i en kommentar.

Håller med. Så onödigt. Om kvinnan inte redan får höra saker om sin kropp. Nu får man inte ens ha en mage innan folk tror man är gravid. Bara tur att i detta fall stämde det”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Gravida Caroline Kejberts namnförslag till bebisen med Joacim Rickling

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert om varför hon och Joacim Rickling inte har gift sig

FOTO: privat/Joacim Rickling/privat

SENASTE NYTT!