Tilde de Paula Ebys pik till Lotta Engberg i Efter fem

Tilde de Paula Eby och Lotta Engberg

Programmet Efter fem är tillbaka med Tilde de Paula Eby i spetsen.
Och under säsongsstarten pikade Tilde ingen minde än TV4-kollegan Lotta Engberg.
Detta efter missen i direktsändning.
– Nej du skojar? Var det så?, säger Lotta Engberg.

Tilde de Paula Eby är en av TV4:s främsta profiler som genom åren framträtt i olika program och nyhetsbevakningar. Ett av de mest populära och omtyckta programmen är Nyhetsmorgon som sänts i rutan i snart 30 år.

Och det var just i Nyhetsmorgon Tilde de Paula Eby startade sin karriär. Numera leder hon TV4:s kvällsprogram Efter fem tillsammans med bland andra Henrik Alsterdal, Axel Piley och Anna Brolin. Utöver det har hon även lett Let's dance och flera olika galor.

Men under höstens säsongsstart av Efter fem kom det en liten pik från Tilde mot ingen mindre än TV4-kollegan Lotta Engberg som gästade programmet, detta efter missen i direktsändning.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LISTA Här är alla deltagare i Bachelor 2021

Tilde de Paula Ebys egna show TILDE – möttes av ris och ros

Tilde har även fått äran att under sommaren leda ett eget talkshow-program med just namnet TILDE. Där har hon bjudit in olika gäster för djupgående samtal. Bland andra har Pernilla Wahlgren, Molly Sandén, Camilla Läckberg, statsminister Stefan Löfven och Carola Häggkvist gästat programmet.

Talkshowen har mötts av både ris och ros, redan efter andra programmet möttes det av kritik. På sociala medier kommenterade TV4-tittarna sina åsikter och flera tyckte att programidén var uttjatad, något Hänt rapporterat om tidigare.

”En upprepning av program som redan finns. Dessutom trista frågor till gästerna. Nej, Tilde bättre kan du...”, skrev en.

”Folk säger att programmet borde läggas ner, ska man inte lyssna på folket?”, skrev en annan.

Flera andra uttryckte dock sin glädje för Tilde och hyllade programmet till skyarna!

Efter fem är tillbaka – Tildes pik till Lotta Engberg efter missen

Under sommaren drabbades talkshowen av ett strömavbrott mitt i direktsändning, och när Tilde nu var tillbaka i Efter fem och hade Lotta Engberg som gäst passade hon på att skoja om strömavbrottet inför säsongsfinalen av Lotta på Liseberg.

– Är det bra väder hos er?, frågade Tilde Lotta som gästade på länk.

– Se till att ni har ström bara, nu gör jag en blinkning till min egen säsongsfinal på ett annat program i fredags när vi körde sista akten strömlöst.

– Nej du skojar? Var det så?, säger Lotta Engberg.

– Men jag säger som du, ingenting är perfekt, avslutar Tilde.

Men Lotta klarade sig undan strömavbrottet under säsongsfinalen av Lotta på Liseberg som nu haft sitt sista avsnitt för sommaren.

LÄS OCKSÅ: Hovets svar efter ryktena om prinsessan Madeleines flytt till Sverige

LÄS OCKSÅ: Johanna Lind Bagge påkörd av bil – smärtan efter otäcka olyckan

FOTO: TV4/Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!