LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg och Simon Sköld visar upp nya lyxhuset

21 jul, 2020 
Camilla Läckberg och Simon Sköld visar upp nya lyxhuset – första bilderna
Camilla Läckberg och Simon Sköld har köpt ett nytt landställe. Nu visar makarna upp huset inifrån för första gången.
Annons
Allt om Camilla LäckbergBrand logo
Allt om Camilla Läckberg

Makarna Camilla Läckberg och Simon Sköld har tillsammans dottern Polly, men i familjen finns också Camillas barn från tidigare relationer – Meja, Wille och Charlie.

På Instagram kan man mer ofta än sällan ta dela av familjens vardag fylld av värme och kärlek.

Camilla och Simons stora husbeslut

I början av sommaren sålde de sitt landställe, där vi tidigare sett dem tillbringa sina somrar. Och trots att de hyser en hel del kärlek över det stället så beslutade de sig för att sälja det, och köpa något större.

Sagt och gjort. Makarna köpte sig ett minst sagt stort sommarhus! Camilla Läckberg delade med sig av den första bilden av huset kort därefter.

Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära”, skrev hon i inlägget då och förklarade att paret har planer på att totalrenovera huset.

Annons

Vi längtar efter att fylla även detta hus med familj, vänner, kärlek, skratt – och nya äventyr….”, fortsatte hon.

Men trots att lyckan över det nya husköpet var total så var det lite vemodigt och känslosamt att lämna det tidigare landställe. I ett inlägg på Instagram visar Camilla Läckberg hur familjen gemensamt sa farväl – genom att hoppa i poolen med kläderna på.

Hur säger man hej då till ett älskat land? – jo genom att alla i familjen hoppade i poolen med kläderna på. TACK landet för alla fina minnen. Nu blir det nya minnen på annan plats”, skriver hon i inlägget.

Simon visar upp nya lyxhuset

Eftersom att makarna ska totalrenovera hela huset så kommer det så klart att ta sin tid innan det står helt klart för inflytt. Men Simon har nu delat med sig av hur huset ser ut just nu, och frågar sina följare vad de själva skulle ha gjort med huset.

Snart ska vi börja renovera vårt nya hus, vad skulle ni göra? Vi kommer renovera de och behålla charmen (som vi tycker passar) blir även en Pool och en liten strand”, skriver han frågande samtidigt som han delar flera bilder av huset, både invändigt och utvändigt.

FOTO: TT, Instagram

Annons