ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Elin Härkönens relation med Paolo Roberto idag

07 maj, 2021 
Paolo Roberto, Elin Härkönen
Det är nästan exakt ett år sedan som Paolo Roberto hastigt tvingades avbryta relationen med Elin Härkönen. Nu berättar Elin hur relationen till exet är idag.
– Vi glider ifrån varandra, säger hon till Hänt.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Det var under 2019 som Paolo Roberto, 52, avslöjade att han funnit kärleken i träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Paolo och Elin blev sedan sambor och visade flitigt upp sin kärlekslycka i sociala medier.

Deras gemensamma intresse för träning kom att spegla en stor del av materialet som de delade med sig av på sina Instagram-konton. Men relationen fick ett abrupt slut när Paolo Roberto erkände sig skyldig till att ha köpt sex.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, sa Paolo Roberto i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4.

Tiden efter uppbrottet

Avslöjandet kom inte bara som en chock för det svenska folket utan även för Elin. I sociala medier talade hon öppet om hur tuff tiden hade varit. Måendet var inte på topp och hon mådde inte så bra efter uppbrottet.

Sedan dess har Elin däremot haft fullt upp med helt andra saker. I höstas spelade hon in Elitstyrkans hemligheter, som nyligen sändes på TV4. Att vara med i det oerhört strikta utmaningsprogrammet var en ny upplevelse för Elin. Hon har nämligen berättat om tiden i programmet och hur strikt det var på den sociala fronten. Faktum är att de inte ens fick veta varandras riktiga namn.

Annons

I programmet hände dock det som inte fick hända – Elin fick ett slag mot nacken och tvingades avbryta sin medverkan. För ett par år sedan var Elin med om en ridolycka då hon skadade nacken och länge trodde läkarna att Elin aldrig skulle kunna gå igen. Därför blev skadan i Elitstyrkan extra allvarlig. Men nu berättar hon för Hänt att hon ändå ser erfarenheten i programmet som en vinst i sig.

– Det här programmet går ju ut på att utmana deltagarna och den största utmaningen för mig var nog att inte få vinna, att inte vara bäst, förklarar Elin för Hänt.

Så är relationen till Paolo Roberto idag

Det är snart ett år sedan som Paolo och Elin valde att gå skilda vägar. Men som man brukar säga så läker tiden alla sår och sedan dess har följarna kunnat se en fin vänskap mellan Elin och Paolo. Faktum är att han brukar träna på det gymmet där Elin jobbar.

– Vi tränar ju ibland på samma ställe. Jag jobbar ju på Extremfabriken och han och hans son brukar träna där. Så ibland ses vi liksom och vi är vänner men det är inte som det var förut liksom, förklarar Elin nu för Hänt.

Annons

Både Elin och Paolo är kända för att ständigt ha många bollar i luften. Elin har i skrivande stund nämligen fullt upp med sitt nya träningskoncept. Under flera helger framöver ska hon anordna träningsresor där deltagarna bor på hotell runtom i Stockholm.

Paolo har också många projekt på gång just nu, och av den anledningen så berättar Elin nu att de glider ifrån varandra på grund av jobben.

– Ja asså vi är vänner, men vi har också glidit ifrån varandra. Han har ju mycket med sitt och jag har mycket med mitt. Så det är ju väldigt naturligt att vi har glidit ifrån varandra och så, säger hon till Hänt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, TV4

Annons