LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens stora förvandling – nya detaljerna i utseendet

03 maj, 2021 
Elin Härkönen
Elin Härkönen förknippas ofta med hennes långa mörka hår, men nu har hon valt att bryta den trenden! Se hennes utseendeförvandling!
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen, 26, blev ett känt ansikte för hela svenska folket under förra året då hon och expojkvännen Paolo Roberto, 52, separerade under dramatiska former. Det var efter att Paolo erkände sexköp som hela karusellen var igång.

Efter uppbrottet har Elin berättat att det forna paret fortfarande är vänner – men att otroheten och allt runtomkring tog hårt på henne.

För en tid sedan skrev hon även på Instagram att det senaste året varit tufft då hon samtidigt som hon försökt hitta tillbaka till sig själv även fått utstå mycket näthat.

”Ständigt möttes jag av hat, hot och elaka påhopp och kommentarer. Självklart blev jag ledsen, men det som gjorde mig mest ledsen var att få se HUR elaka människor det finns där ute bakom tangentborden. Personer som med flit skickar hat för att såra?”, skrev Elin Härkönen då.

Tuffa tiden efter uppbrottet från Paolo

Sedan dess har hon kämpat för att komma på bättre humör. Elin älskar att träna och ge sig an fysiska utmaningar. Därför var det en otroligt glad nyhet för henne att ställa upp i Elitstyrkan. Faktum är att hon fick förfrågan om programmet bara en månad efter att kanalen sparkat Paolo.

Annons

– Jag mådde inte jättebra då kan man säga. Men mitt i det kaos som jag befann mig i så var det skönt att ha nåt att fokusera på. Jag har ju alltid haft det förut, en tävling inplanerad att sikta mot, så det var skönt att ha ett mål, sa Elin då till Aftonbladet.

Mitt i programmet hände dock det som inte fick hända – Elin fick ett slag mot nacken. För ett par år sedan var Elin med om en ridolycka då hon skadade nacken och länge trodde läkarna att Elin aldrig skulle kunna gå igen.

Elins nya utseendeförvandling

Elin tog sig lyckligtvis tillbaka till full träning igen, därav hennes namn på Instagram: Break it and you will make it.

– Ledbanden och så fick ju en smäll, och muskulaturen runt nacken, så jag har ju ont. Jag har ju alltid ont från första skadan, men nu blev det ju liksom en till smäll, berättade Elin för Hänt efter olyckan i Elitstyrkan.

Annons

Sedan dess har man kunnat se att Elin återhämtat sig även från den här skadan, som tur är. Nu är hon aktuell med föreläsningar och såklart har hon träningen som främsta hobby, trots alla bakslag.

De flesta känner igen Elin i långt, nästan svart, hår. Men nu är det ändring på den saken, för nu har hon valt att slinga det i klart ljusare nyanser och hon får verkligen en helt ny look!

Om den nya hårfärgen bara är temporär återstår att se, men hon verkar helt klart trivas i det nya utseendet.

FOTO: TV4, Instagram

Annons