LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens nya kärleksbesked – efter sveket av Paolo Roberto

12 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Elin Härkönen har ett tufft år bakom sig.
Men efter mycket sorg och tårar berättar hon nu om nya kärlekslivet.
”Det fina ni, det trodde jag INTE att jag skulle känna igen”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen blev ett känt ansikte för hela svenska folket under förra året då hon och expojkvännen Paolo Roberto separerade under dramatiska former. Efter uppbrottet har Elin berättat att det forna paret fortfarande är vänner – men att det tagit hårt på Elin.

För en tid sedan skrev hon även på Instagram att det senaste året varit tufft då hon samtidigt som hon försökt hitta tillbaka till sig själv även fått utstå mycket näthat.

”Ständigt möttes jag av hat, hot och elaka påhopp och kommentarer.Självklart blev jag ledsen, men det som gjorde mig mest ledsen var att få se HUR elaka människor det finns där ute bakom tangentborden. Personer som med flit skickar hat för att såra?”, skrev Elin Härkönen då.

Elin Härkönens ord om otäcka olyckan

En annan tuff smäll mot Elin var då hon tvingades lämna tv-programmet Elitstyrkan efter att ha fått ett slag mot nacken. För ett par år sedan var Elin med om en ridolycka då hon skadade nacken och länge trodde läkarna att Elin aldrig skulle kunna gå igen.

Annons

Hon kämpade sig dock tillbaka även om rädslan för att drabbas av ytterligare en olycka är ständigt närvarande. Därför blev det också dramatiskt då hon i programmet plötsligt fick ett hårt slag mot huvudet. Elin tvingades avbryta sin medverkan och mår idag bra – även om hon fortfarande lever med smärtan.

– Ledbanden och så fick ju en smäll, och muskulaturen runt nacken, så jag har ju ont. Jag har ju alltid ont från första skadan, men nu blev det ju liksom en till smäll, berättade Elin för Hänt efter olyckan.

Avslöjandet om kärlekslivet

Nu berättar Elin på sin blogg om hur kärlekslivet ser ut idag efter att frågorna haglat in i kommentarsfälten.

Någon ny kärlek har hon dock inte hittat. Istället har hon använt det senaste året för att fokusera på en helt annan typ av kärlek, nämligen den till henne själv.

Jag är i plats i livet där jag jobbar med den viktigaste relationen av de alla….”, skriver Elin och fortsätter:

Annons

”Jag skulle ljuga om jag inte sa att det senaste året har tagit hårt på mig. Men inte så hårt som det kanske hade gjort om jag inte varit så pass stark i mig själv. Det senaste året har snarare tagit hårt på min tro på kärlek …och människor (tyvärr).”

Att Elin i framtiden kan tänkas hitta någon att dela sin vardag med är dock inget hon har gett upp hoppet om.

”Och ja jag tror på kärlek. Jag tror att när man träffar en person som förgyller sin vardag så kommer man känna att det är värt att ta risken att bli sårad eller till och med sviken igen. Och det fina ni, det trodde jag INTE att jag skulle känna igen.”, skriver Elin Härkönen på sin blogg.

FOTO: Instagram/TT

Annons