Paolo Robertos hemliga uppdrag utomlands – egna orden om nya beslutet

Paolo Roberto lämnar Sverige

Det har varit ett turbulent år för den forna TV4-profilen Paolo Roberto.
Nu har han lämnat Sverige för en tid – för ett hemligt uppdrag utomlands.

Den före detta TV4-profilen och programledaren Paolo Roberto, 52, har ett turbulent år i ryggen då han förlorat både uppdrag och jobb.

TV4 valde även att sparka Paolo Roberto. Han tvingades därmed lämna sitt uppdrag som programledare för Farmen efter fem år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Robinson-Olivia om okända triangeldramat: ”Otrogen”
NU GRATIS

Det var inte bara karriären som påverkades drastiskt. Tidigare hade Paolo Roberto en kärleksrelation med träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Skandalen ledde till att de två gick skilda vägar.

Idag är Paolo och Elin vänner och umgås titt som tätt.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", har Elin tidigare skrivit om relationen på Instagram.

Lämnar Sverige efter skandalen

Trots att Paolo Robertos liv har förändrats drastiskt det senaste året har han varit tydlig med att han är långt ifrån att ge upp. På hans Instagram-konto har fansen fått följa hans resa tillbaka till en stabil vardag.

Numera satsar Paolo stenhårt på träningen och livnär sig delvis på att hjälpa andra med detta. Han har även ett brinnande intresse för mat och delar med sig av sina kunskaper i sociala medier.

Nu har den forna TV4-profilen tagit ytterligare ett stort beslut – och lämnat Sverige bakom sig. I alla fall för ett tag. Den 13:e mars la Paolo upp en bild på sig själv på Arlanda tillsammans med texten:

”Har fått ett superspännande uppdrag utomlands i 8 veckor! Kommer naturligtvis finnas kvar här på insta”.

Enligt Svensk dam befinner sig Paolo Roberto i Marbella, i Portugal, men vad det hemliga uppdraget innebär är i nuläget oklart.

LÄS OCKSÅ: Därför väljer Elin Härkönen att ha kvar Paolo Roberto i sitt liv

LÄS OCKSÅ: Paolo Roberto erkänner: “Jag har köpt sex”

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, TV4

SENASTE NYTT!