ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Magnus Hedbergs lyxiga liv utanför Lyxfällan

24 aug, 2021 
Magnus Hedberg lyxfällan
Magnus Hedberg är av av programledarna för Lyxfällan som nu har premiär med sin 30:e säsong.
Nu berättar han om sitt lyxiga liv utanför programmet.
– Jag är på båda sidorna av skalan beroende på vad det handlar om, berättar han för Hänt.
Annons
Lyxfällan-Magnus ger dig 3 tips för en bra ekonomiBrand logo
Lyxfällan-Magnus ger dig 3 tips för en bra ekonomi

Lyxfällan är ett program som visats i över ett decennium. I serien får vi följa människor vars ekonomi förfallit och de får hjälp av experter för att komma på fötter igen. Ofta handlar det om att reda ut ekonomiska bekymmer, i många fall fokuserat på stora lån eller avbetalningsskulder.

Genom åren har olika programledare tagit plats, första säsongerna fick vi följa Charlie Söderberg och Mathias Andersson. Sedan säsong 9 är Magnus Hedberg av av de stående programledarna. Inför den 30:e säsongen av programmet berättar Magnus nu i en intervju med Hänt mer om sig själv och sitt liv utanför kamerorna.

Magnus Hedberg om att spela in Lyxfällan: ”Extremt omväxlande”

Magnus har varit med i 22 säsonger av programmet, för Hänt berättar han nu om det bästa med serien.

– Det är rätt festligt, jag får höra ibland ”tröttnar du aldrig?”. Men ändå så är det extremt omväxlande till och börja med. Att man får resa runt och se en annan del av Sverige, säger Magnus Hedberg och tillägger:

Annons

– Det tycker jag är väldigt intressant.

Samtidigt poängterar Magnus att en av de bästa delarna är att få hjälpa människor till ett bättre liv och vardag – i detta fallet vägledning för att lösa ekonomiska bekymmer.

– Men sedan är det förstås att hjälpa människor till något bättre, och det tröttnar man ju aldrig på. Vi får de som hör av sig ett eller tre år senare och berättar om sitt liv och säger att den veckan var det värsta jag varit med om men det bästa som hänt, det tröttnar man aldrig på, säger Magnus.

Magnus lyxiga liv utanför Lyxfällan: ”Jag är på båda sidorna”

När Hänt frågar hur Magnus tillvaro är utanför tv-rutan blir svaret att han har det bra ställt och att han är duktig på att inte ”slösa” som han beskriver det. Under semestern har han med familj bland annat befunnit sig Stockholms skärgård där de har lantställe.

– Om vi säger såhär, jag tycker inte om att slösa på onödiga saker, men däremot gillar jag verkligen att lyxa till det på sådant som jag eller andra i familjen uppskattar, säger Magnus och fortsätter:

Annons

– Jag vill inte lägga massa pengar på lån till exempel, skulle aldrig göra, eller gå och köpa en stor matkasse på närmsta närbutik för dubbla pengarna. Det är sådant jag tycker är slöseri och helt värdelöst.

– Däremot kan jag lägga massa pengar för att köpa något gott att äta till helgen eller roliga bilar, sådant som jag värdesätter och tycker är kul. Jag är på båda sidorna av skalan beroende på vad det handlar om, avslutar han.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / Hänt

Annons