Så mycket pengar tjänade Jocke och Jonna Lundell förra året

Joakim och Jonna Lundell

För flera svenska influencers blev 2020 ett rekordår – inte minst för Jocke och Jonnas egna bolag Jocke och Jonna AB, i årsredovisningen för 2020 avslöjades ett nytt intäksrekord för influencerparets bolag. Se den sjuka miljonsiffran här!

Joakim Lundell, 35, och Jonna Lundell, 27, träffades 2011, förlovade sig fem år senare och gifte sig senare samma år. Innan Joakim träffade Jonna kantades hans tillvaro av fest och droger efter att ha blivit känd över en natt genom sin medverkan i skandalsåpan Kungarna av Tylösand.

Joakim Lundells uppväxt

Jocke hade en trasslig barndom. Han placerades i olika fosterhem och ungdomshem, och vissa perioder var han hemlös.

Han hamnade i missbruk och kriminalitet, och efter att ha medverkat i den skandalomsusade dokusåpan som 25-åring blev han känd som Jockiboi. Med sitt nyvunna kändisskap startade han sin bana som influencer med en blogg. Från början talade han öppet om drogmissbruk och annat som han senare har ångrat.

Men efter att ha träffat Jonna ändrades hans liv drastiskt och idag har paret dottern Lunabelle och sonen Lionel tillsammans. Den lilla familjen bor i ett stort lyxhus i Norrköping, Jocke och Jonna har visat upp renoveringen av deras lyxhus i deras egna serie Lundellhuset.

KRITIK Tittarna rasar efter Carolinas ord i direktsändning

Inte nog med att de har en egen realityserie som följer deras renovering i huset, paret har även en av Sveriges största Youtubekanaler samt håller i flera prisade tv-program så som Spökjakt, Hide And Seek och Puppet Master.

Jocke och Jonnas miljonsiffra

Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet, deras otroliga framgång i deras företag visade sig inte minst under 2019 årsredovisning. Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit.

I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år. Även vinsten, i form av rörelseresultat, ökade till 3,6 miljoner kronor.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles nya bild med Gleb Savchenko efter kärleksavslöjandet

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurström separerades från dottern efter förlossningen

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Joakim Lundell/Instagram

SENASTE NYTT!