LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kändisars löner och inkomster

Så mycket tjänar kändisar, politiker, kungligheter, influencers och tv-stjärnorna. Här svarar vi på den minst svenska frågan att ställa: Vad har hen i lön? Är du nyfiken på vad deltagarna i Farmen, Bachelor, Biggest loser och Robinson tjänar? Vi har svaret! Hur mycket har influencers som Bianca Ingrosso (eller hennes assistent) i månadslön? Vi vet! Vad får Så mycket bättre-artisterna betalt? Vi har koll på de offentliga inkomstuppgifterna. Kändisar och pengar har alltid lockat intresse även om vi sällan pratar om lön och inkomster. Men här försöker vi svara på alla möjliga frågor du kan ha gällande kända personligheter och deras pengar. Vi vet till och med vad artisterna tjänar på sina jullåtar varje år – det visste du inte ens att du ville veta!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons