TV4-tittarnas kritik mot Carolina Gynning efter orden i Efter fem

Carolina Gynning

Häromdagen medverkade Carolina Gynning i Efter fem på TV4.
Nu är tittarna upprörda efter Carolinas ord i intervjun.
”Vilka jäkla problem”, skriver en tittare i en kommentar.
Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, fick sitt tredje barn för åtta veckor sedan, med pojkvännen Viktor Philipson, 35. Hon har två barn sedan tidigare, döttrarna Alicia och Adele med sin före detta pojkvän Alexander Lydecker.

TILLÖKNING Yngre pojkvännen bryter tystnaden om gravidlyckan

Carolina Gynning intervjuas i Efter fem

I veckan intervjuades Carolina i TV4:s eftermiddagsprogram Efter fem, då hon är aktuell med ett nytt tv-program samt att hon nyss har fött sitt tredje barn.

I början av intervjun säger konstnären att hon direkt blev upprörd när hon kom in i studion, då hon blev ombedd att sitta i en stol med dåligt ljus.

– Jag blev irriterad direkt när jag kom in hit, för jag känner att jag har fått fel stol. Energierna här är fel, jag vill sitta där borta, säger hon och pekar mot programledare Tilde de Paula Ebys stol.

En bit in i intervjun frågar Tilde hur det går för Carolina att sitta kvar i stolen och då flyger Carolina upp och säger:

– Nä det går inte bra, jag måste byta, säger hon och byter stol med programledaren.

Tilde kräver en förklaring av konstnären efter stolbytet.

– Det handlar om att jag är fåfäng... Jag visar aldrig upp den här sidan, säger hon och pekar på sin högra sida av sitt ansikte.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas kritik mot Carolina Gynning efter orden i intervjun

Efter den uppmärksammade intervjun är det nu många tittare som kritiserar Carolina Gynning efter hennes ord om sitt utseende. Flera tycker att hon sprider negativa budskap till de unga tittare som ser upp till henne. På TV4:s Facebook-sida har många kommenterat vad de tyckte om Carolinas uttalande.

”Ja, utseendet är absolut viktigast! Framförallt för kvinnor. Fortsätt med de budskapen till våra osäkra tonårstjejer”, skriver en tittare ironiskt.

En annan tittare har skrivit: ”Herre min gud vad händer med människan? Är det inte vad vi känner och tycker innerst inne som är viktigast, inte om vi har en så kallad snyggsida att visa upp. Helt otroligt hur tokigt det är.”

”Vilka jäkla problem kändisarna har samtidigt som världen översvämmas och står i brand. Blir bara så ledsen att dessa får uppmärksamhet överallt!, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos insikt om influencerbranschen

FOTO: TV4, Cornelia Nordström/Expressen/TT

SENASTE NYTT!