LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Philip Lindhs första ord om gravidlyckan med fästmön Hannah Widell

20 aug, 2021 
Linda Strömbäck
Philip Lindh och Hannah Widell
Hannah Widell och fästmannen Philip Lind väntar sitt första gemensamma barn.
Nu berättar Philip för första gången om känslorna inför att han ska bli pappa.
”Längtar nu”, skriver han på Instagram.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Tidigare i veckan avslöjade Hanna Widell, 46, att hon och fästmannen Philip Lindh, 30, väntar barn. Hannah har öppet berättat om glädjen över att familjen ska bli större – och nu gör Philip detsamma.

Hannah Widells barn med kärleken Philip Lindh

Hanna Widell har tre barn från tidigare relationer, så detta blir alltså hennes fjärde. För två år sedan skilde sig Hannah från Gustav Wallin och redan samma år berättade hon att hon funnit kärleken på nytt i 15 år yngre Philip Lindh.

Paret förlovade sig förra sommaren och nu väntar de sitt första barn tillsammans.

– Det är ett riktigt kärleksbarn kan man säga eftersom jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här. Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, berättar Hannah Widell för Aftonbladet.

Hannah Widells gravidavslöjande

Det var under torsdagen som Hannah Widell avslöjade den stora nyheten.

Annons

”I denna mage ligger ett kärleksbarn. I höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Philip Lindh”, skrev Hannah Widell till inlägget där hon visar upp bebismagen.

– Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor, berättade Hannah för Aftonbladet.

Philip Lindhs första ord om graviditeten

I samband med avslöjandet om graviditeten la även den blivande pappan upp ett inlägg på Instagram. I inlägget visar Philip Lindh upp ett ultraljud och berättar om den stora glädjen med fästmön Hannah Widell.

”Så ser en liten liten halvutvecklad göteborgare ut innan den släpps ut i frihet. Längtar nu Hannah Widell”, skriver han på Instagram.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är glada för Philip Lindh och Hannah Widells skull.

FOTO: Instagram, TT/Christine Olsson

Annons