6 saker du vill veta om Hannah Widells 15 år yngre pojkvän Philip Lindh

Philip Lindh och Hannah Widell

I slutet av sommaren 2021 kom Hannah Widell med glädjebeskedet att hon och 15 år yngre pojkvännen väntar barn.
Vem är Philip och vad är hans ålder? Vad jobbar han med?
Här kan du läsa mer om pojkvännen!
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad
Slå på ljud

Hannah Widell, 46, separerade från sin ex-make Gustav Wallin efter att ha levt 12 år tillsammans. Den kärleken varade inte förevigt, utan Hannah har istället hittat kärleken på nytt – Philip Lindh. Vem är han?

Hur gammal är Philip Lindh och var bor han?

Philip Lindh föddes den 17 maj år 1991 och är idag 30 år gammal. Åldersskillnaden mellan honom och Hannah är alltså drygt 15 år. Philip bor tillsammans med fästmön i Stockholm.

Vad heter Philip Lindh i mellannamn?

Philip har fyra namn totalt. Ett tilltalsnamn, två mellannamn och ett efternamn. Extranamnen är Nils och Vilhelm. Hans fullständiga namn är alltså Nils Philip Vilhelm Lindh.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad heter Philip Lindh på Instagram?

Philip Lindh är aktiv på sociala medier, i alla fall på Instagram. Där heter han flygarelindhzky och har över 1 000 följare.

På den sociala plattformen delar Philip med sig av en hel del kärleksfulla bilder av och med sin älskling Hannah, och en hel del annat skoj!

Philip Lindh jobbar som arkitekt

Philip arbetar som arkitekt och har enligt sin LinkedIn-profil en gedigen meritlista inom området. Just nu verkar han jobba som arkitekt på Kockum Luttinger Söderström arkitektkontor AB.

Innan Philip satte sin fot i arbetslivet har han studerat en hel del. På bland annat Kungliga tekniska högskolan, Lunds universitet samt Chalmers tekniska högskola.

När träffades Hannah Widell och Philip Lindh?

Hannah och Philip träffades 2019 och blev ett par under sommaren det året. Efter det har de hållit hårt i varandra! Bara ett år senare gick paret ut med den stora nyheten att de förlovat sig. Ett giftermål finns alltså i sikte. I slutet av sommaren 2021 kunde Hannah avslöja att hon och fästmannen Philip väntar sitt första gemensamma kärleksbarn.

Hannah Widell i svart tröja

Hannah Widell.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Efter kärlekslyckan – Hannah Widells ord om skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Amanda Schulman akut till sjukhus : ”Helt sinnessjukt”

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN