LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför heter Carolina Gynnings dotter Vilda – sanningen bakom namnet

24 aug, 2021 
CAROLINA OCH VIKTOR
Carolina Gynnings tredje dotter fick till slut namnet Vilda – trots att Carolina hade tänkt något helt annat.
Men hur kommer det sig då att det blev just det namnet?
– Jag förlorade vadet, förklarar tv-profilen i sin podcast.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning, 42, har en karriär många drömmer om. Idag jobbar hon som både konstnär, tv-profil och influencer. Sedan Carolina slog igenom i dokusåpan Big Brother 2004 har det gått spikrakt uppåt för henne, hon har synts i flera tv-program och har även figurerat som programledare.

Carolina och kollegan Carina Berg, 43, var exempelvis programledare för TV4:s Stjärnor på Is. Och nyligen blev Carolina även mamma till dottern Vilda tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson. Men varför kunde de inte komma överens gällande dotterns namn? Nu berättar hon sanningen om beslutet i podcasten Gynning & Berg - hittar sig själva.

Carolina Gynning fick en dotter i juni – avslöjades på midsommar

Carolina Gynnings tredje dotter kom till världen i juni, ett par dagar innan midsommarafton. Hon och pojkvännen valde att avslöja nyheten under högtiden med en kärleksfull familjebild från förlossningen.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig Viktor Philipson We did it”, skrev Carolina då.

Annons

Carolina Gynning avslöjar: Därför blev det namnet Vilda

I sin podcast avslöjar Carolina nu att hon och pojkvännen Viktor inte var överens gällande dotterns namn. Carolina ville att bebisen skulle ha Aurora som tilltalsnamn – vilket det inte blev.

– Namnet ja, det blev ju fel för mig del. Tyvärr. Jag förlorade vadet, säger Carolina.

– För jag vet ju att Aurora var ditt första namn, säger Carina Berg till sin vän, varpå hon svarar:

– Jag ville ju ha ett namn på A för att jag har ju Alicia först, Adele och så Aurora. Tyckte jag var väldigt fint. Och då var ju Nishti så: ”Men vadå ska vi ha ett namn på A? Ska vi inte ha på V nu?,” berättar Carolina, som kallar sin pojkvän för Nishti.

Men Carolina höll sedan med Viktor om att Vilda är ett fint namn. Ett tag var paret till och med inne på ett dubbelnamn till dottern.

– Okej ”You have a point” sa jag då, men ändå var jag helt inställd på att det är mitt namn som gäller. Det finns inte en chans att han ska bestämma, nej. Okej, då får hon heta ett dubbelnamn, alltså Vilda-Aurora. Men så har jag blivit så mobbad i sommar, för när jag har sagt Aurora har folk sagt ”ska hon heta Aurora?”, säger Carolina Gynning och tillägger:

– Det är inte så himla kul då.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons