Carolina Gynnings vågade bild får följarna att reagera starkt

Carolina Gynnings vågade bild får följarna att reagera starkt

Carolina Gynning blev i juni mamma för tredje gången och dottern är nu två månader.
Sedan dess har hon varit flitig på Instagram och uppdaterar ofta med bilder. Och nu reagerar följarna väldigt starkt på en bild utan kläder.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, känner du igen från många olika sammanhang. Hon är konstnär, influencer och tv-profil som tagit många med storm. Hon har dessutom vunnit Big Brother år 2004. Hon driver idag en framgångsrik podcast med vännen och kollegan Carina Berg som heter Gynning & Berg – hittar sig själva.

Hon är dessutom mamma till tre barn, Alicia och Adele har hon tillsammans med Alexander Lydecker. Och i juni tidigare i år fick hon sin tredje dotter ihop med pojkvännen Viktor Philipson som fick namnet Wilda. Nu visar hon upp en vågad bild på Instagram som får följarna att reagera väldigt starkt med olika åsikter.

Carolina Gynning om att skaffa fler barn

Nyligen kunde vi se Carolina Gynning gästa TV4:s Efter fem för en intervju. Där passade programledaren Tilde de Paula Eby på att fråga Carolina om mammalivet och ifall hon kan tänka sig fler barn. Och där blev svaret tydligt!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Det var en drömförlossning. Det var för att den var så otroligt enkel. Det gick så snabbt och jag kände att jag hade sån kontroll på allt och jag sprack ingenting, berättade hon följt av:

– Direkt när hon kom ut så kände jag ”dags för en ny”.

Carolina Gynning tillsammans med sin dotter Wilda.My garden is my tempel”, skrev hon till bilden.

Carolina Gynnings vågade bild får följarna att reagera

Carolina Gynning är flitig på sin Instagram och delar med sig av bilder på sig själv och sin tillvaro dagligen. Nu har hon publicerat en somrig bild där hon inte har några kläder med sig, detta fick följarna att uttrycka sina åsikter.

En förstår inte Carolinas val att publicera bilden: ”alltså man lägger väl ut vad man vill men varför vill man visa allt på sociala medier? Antar att man bara vill synas och få uppmärksamhet!”

En annan skriver: ”Förstår inte syftet med bilden? Du ville visa röven? Gillar ditt konto men detta var lite to much”

En tredje skriver: ”Det att offentliga personer delar med sig av sitt liv, men behåller lite av sig för sig själva, den privata delen kan både vara känslor, psykisk del samt fysisk... kroppen respekteras inte längre verkar det som och ju mer man visar helst allt desto mer bonus får man.. tack o hej”

Flera hyllar dock Carolina och berömmer hennes stil, bland annat av en som skriver: ”Somrig och fin bild”.

En annan instämmer: ”Underbar bild på vacker kvinna”

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda-Sami Nikula i tårar efter händelsen med sonen

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin och Casper Janebrink slutar med BingoLotto Sommarkväll

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN