Familjen annorlunda-Sami Nikula i tårar efter händelsen med sonen

Sami Nikula från Familjen Annorlunda

Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula berättar nu om en händelse med sonen som gjorde att han blev tårögd.
Det blev minst sagt känsligt för tv-profilen.
”Blev sittandes i bilen med gråten i halsen..”, skriver han.

Familjen annorlunda var ett mycket folkkärt program som genom åren har förknippats med kärlek och familjeliv. I programmet fick vi i olika säsonger följa familjer med många barn. Vi fick bland annat följa mammorna Mirka Norrström och Madeleine Ilmrud med familjer.

Vi fick en inblick i Sami och Matilda Nikulas liv, då var de tillsammans och bodde ihop i Hallstahammar. Nu har det gått tre år har gått sedan Familjen annorlunda-paret beslutade sig för att gå skilda vägar och separationen blev tuff för båda parterna. Nu berättar Sami dessutom om händelsen med sonen som rörde honom till tårar.

BESLUT Därför visar Penny Parnevik upp barnen på sociala medier

Matilda Nikula har flyttat till Gotland efter separationen

Matilda och Sami bor inte längre i samma stad. Faktum är att Matilda faktiskt flyttat ifrån fastlandet till Gotland medan Sami är kvar i Hallstahammar. I en tidigare intervju med Hänt berättade Matilda om beslutet att flytta till Gotland.

– Det har alltid varit naturligt för mig att vara här. Det här har alltid varit mitt ställe där jag känner mig hemma, berättade hon då och fortsatte:

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Och i samband med en separation, där man helt plötsligt ska leva ett helt annat liv än vad man varit van vid, så kände jag att Hallstahammar var fel ställe för mig att vara på. Man måste liksom hitta ett nytt liv när man har separerat och det kände jag inte riktigt att jag hittade i gamla hemorten. Det kändes som att jag behövde nystart på ett annat ställe.

Sami Nikula i tårar över händelsen med sonen Ivan

Sami berättar nu om en känslosam händelse med ett av hans äldsta barn, sonen Ivan. Ivan har nämligen börjat högstadiet, vilket gjorde pappa Sami väldigt rörd.

”Jaha, liten blev stor. Ivan kliver in i högstadiet och jag blev sittandes i bilen med gråten i halsen...en redig dos av flashbacks dök upp och inser att tiden går galet fort. Känns som man själv gick på högstadiet nyss”, skriver han till bilden.

Flera stöttar nu Sami i kommentarerna.

”Kämparkramar till dig. Man känner sig inte direkt purung när barnbarnet börjar gymnasiet....”, hälsar en person.

När Hänt når Sami Nikula berättar han att det ibland känns jobbigt att barnen blir äldre.

Ja det är lite jobbigt detta konstaterande att barnen blir äldre. Man har levt länge i småbarnsbubblan och plötsligt kliver de ur den, en efter en. Så kändes det igår, bokstavligt talat.Tror även att jag är lite känsligare numera när jag öppnat mitt hjärta för kärleken igen. Många tankar i omlopp helt enkelt”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Därför tänker Babben Larsson trappa ner med jobbet

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons avslöjande om sina sociala medier

FOTO: Instagram/TV4

SENASTE NYTT!