Familjen Annorlunda-Sami Nikulas ord om vardagen med barnen

Sami Nikula och Matilda Nikula gick skilda vägar för tre år sedan.
Nu berättar Sami om sina tankar kring nya vardagen med barnen.
”Är väl vad livet handlar om just nu”, skriver han på Instagram.

Det är tre år sedan Familjen Annorlunda-profilerna Sami Nikula, 47, och Matilda Nikula, 37, gick skilda vägar. I programmet har tittarna tidigare kunnat följa parets vardag tillsammans med sina nio barn.

Sedan separationen har Sami haft en tuff match i att hitta ett boende för honom och sina nio barn och lever idag som ensamstående pappa.

Romantiska ryktena med Mirka Norrström

LÄS MER: Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

Samis kärleksliv har stått still sedan separationen och trots att han idag har ett fast boende i sin 110 kvadratmeter stora lägenhet har han varit tyst kring om han träffar någon speciell i dagsläget. Länge ryktades det dock om att han och Familjen Annorlunda-profilen Mirka Norrström, som även hon genomgått en skilsmässa, var mer än bara vänner.

Ryktena har dock avfärdats av både Mirka och Sami som säger att de båda under åren blivit väldigt nära – men några romantiska känslor finns inte.

– Den är som den alltid har varit. Vi pratar typ varje dag. Vi hinner inte träffas som vi önskar, men vi är ju bästa kompisar helt enkelt. Han stöttar mig och jag stöttar honom, har Mirka tidigare berättat för Hänt.

Orden efter långa tystnaden

Sedan skilsmässan har Sami gjort flera stora förändringar i vardagen. En av dem är att han börjat träna intensivt och trots att uppbrottet tagit hårt på honom berättade han för en tid sedan om att han kommit ut på andra sidan starkare.

”Livet rullar på i en ny tappning. En stor förändring har skett och om denna förändring är bra eller dålig kan bara framtiden utvisa. Kämpar på med en tuff vardag som många ensamstående kan relatera till. Rutiner och mål är otroligt viktiga just nu, inte minst för barnen. Visioner som fanns för (snart) tre år sen är som bortblåsta och nya har tagit form. Skilsmässan har verkligen fått mig inse en sak , nämligen att jag har fått växa som människa och framförallt som förälder. Att ensam rodda livet är fan tufft men lärorikt. Skulle inte byta ut denna erfarenhet mot något här i världen!”, skrev Sami då.

Nu delar han återigen med sig om sina tankar kring träningen efter en lång frånvaro från de annars väluppdaterade Instagramkontot:

”Sen kvällsgymnastik nere i gruvan. Marklyft och bänkpress stod på menyn. Inga konstigheter. Provade att flytta ut greppet i bänkpressen med 6-7cm på båda sidorna, ungefär så brett som jag körde när det begav sig. Lite knöligt och kraftlöst i vissa moment men det kändes bra. Annars händer det inte så mycket spännande nuförtiden. Familjen och jobb samt undvika coronan är väl vad livet handlar om just nu.”, skriver han i en video från gymmet.

LÄS OCKSÅ: Stina Wolter akut till sjukhus efter olycka

LÄS OCKSÅ: Malin Watsons besvikelse med doktor Mikael

FOTO: TV4/Instagram

Senaste nytt