Mirka Norrströms avslöjande om relationen med Sami Nikula

Mirka Norrströms avslöjande om relationen med Sami Nikula – efter kärleksryktena

Det har länge cirkulerat romansrykten mellan Familjen annorlunda-profilerna Mirka Norrström och Sami Nikula.
I en intervju med Hänt berättar Mirka nu om deras relation.
– Han är jätteviktig, säger hon.

I flera säsonger har man fått följa trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 48, och tiobarnspappan Sami Nikula, 47, och deras unika familjer i programmet Familjen Annorlunda. Två år senare är deras tid i programmet över, men relationen mellan dem består. Nu pratar Mirka ut om relationen mellan dem efter de omtalade romansryktena.

Tuff tid för båda

Två år har gått sedan profilerna syntes i tv-rutan och en hel del har hänt sedan dess. Mirka har bland annat separerat från den tidigare maken Peter Norrström efter 23 år tillsammans, och även Sami har gått ifrån den tidigare kärleken. Han och Matilda Nikula gick nämligen skilda vägar efter 13 år ihop, och både Sami och Mirka är numera ensamstående föräldrar till sina barn och kämpar på med vardagen med allt vad det innebär.

Sami har tidigare varit öppen med utmaningarna som kommit med att vara själv med så många barn, och den påtagliga saknaden av att inte ha någon vid sin sida. Men i början av sommaren började vindarna äntligen vända, och efter allt hårt slit för att få det att gå ihop för alla i familjen kunde han äntligen meddela att han och barnen skulle flytta till en större bostad.

Även Mirka har haft sin kamp. På hennes blogg, där hon ofta är öppen med vad som händer i hennes liv, skriver hon om det tuffa beslutet att skilja sig från pappan till hennes barn.

”Det här blir ett inlägg som är det jobbigaste jag någonsin behövt skriva  och jag ber er att visa oss respekt när ni kommenterar”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”.

Mirkas relationsavslöjande med Sami

Sedan deras separationer har det varit fullt fokus på familjen, och någon ny kärlek har det inte riktigt funnits plats för. Men det är när Hänt pratar med Mirka om hennes kärleksliv efter skilsmässan som relationen med Sami kommer på tal.

– Den är som den alltid har varit. Vi pratar typ varje dag. Vi hinner inte träffas som vi önskar, men vi är ju bästa kompisar helt enkelt, säger hon innan hon fortsätter:

– Han är jätteviktig för han är den som jag pratar om allt med. Han stöttar mig och jag stöttar honom. Vi berättar allt för varandra.

Avslutningsvis förklarar hon det som att Sami är som en väldigt nära bror för henne.

FOTO: Instagram, Privat

Senaste nytt