Sigrid Bernsons avslöjande om sina sociala medier

Sigrid Bernson

De som har följt Sigrid Bernson på sociala medier ett tag vet att hon brukade uppdatera betydligt mer förr. Nu berättar hon en av anledningarna bakom det plötsliga försvinnandet.

pSigrid Bernson blev känd för det svenska folket när hon dansade i Let's dance år 2011. Sedan dess har det hänt mycket och idag är hon tillsammans med Robin Bengtsson som hon träffade när de dansade tillsammans i programmet år 2019.

Idag bor paret i deras gemensamma villa i Vallentuna utanför Stockholm och på deras sociala medier delar de då och då med sig av glimtar från sin vardag. Men sanningen är att Sigrid uppdaterar betydligt mindre idag än tidigare.

Nu berättar hon varför.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dansarens stora förändring

Sigrid har idag över 150 000 följare på Instagram och har sedan kontot skapades laddat upp över 2000 bilder. Under sommaren har man kunnat se hur hon tillsammans med Robin och bonussonen William har åkt en hel del båt samtidigt som de varit på många andra äventyr. Men trots att Sigrid fortfarande delar med sig av sin vardag var uppdateringen betydligt mer frekvent förr. Och visst finns det en anledning till det.

Sigrid Bernson bryter tystnaden om det mystiska försvinnandet

I ett inlägg på Instagram berättar hon nämligen nu att hon aktivt försöker jobba på att leva i nu:et, och då är mobildagis en stor del av förändringen.

”Att vara i nuet är för mig en FRIHET. Personligen upplever jag att det är lättare att vara i stunden om jag lägger ifrån mig telefonen. I år har jag skapat en odlingshörna bakom vårt garage där jag odlar i pallkragar. Varje dag lägger jag min telefonen inomhus och går ut i trädgården för att vattna och vårda mina plantor. Där är jag i nuet. Älskar att vara nära naturen och gräva i jorden med händerna. Det är något magiskt med att så ett litet frö och se hur det växer.”

Hon fortsätter:

Magiskt att några veckor senare kunna bjuda familjen på egenodlad potatis, morötter, bär med mera. Några av de växter jag sått har blivit succé och andra har vissnat av värmen eller blivit lite tokiga på andra sätt. Men det gör ingenting. Jag är absolut inget proffs utan jag lär mig med tiden. Precis som jag med tiden lär mig att lägga ifrån mig telefonen och vara i nuet”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Nu har jag fotat lite av odlingen för er skull. Men hade det inte varit för ett så viktigt ämne som att prata om ”nuet” och dela erfarenheter så hade jag nog behållt odlingen helt för mig själv.”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar henne för att hon lyfter det viktiga ämnet samt berättar om deras egna relationer till just "leva i nu:et".

”Ja, hur gör man för att leva i nuet? Man vet att man borde men så svårt i praktiken. Kommer ofta på mig själv att längta någonstans..till helgen, till semestern, löningsdag med mera.Ska testa lägga undan telefonen”, skriver bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall om flyttplanerna med dottern Tindra

SENASTE NYTT!