Agneta Sjödin och Casper Janebrink slutar med BingoLotto Sommarkväll

CASPER OCH AGNETA BINGOLOTTO

Agneta Sjödin och Casper Janebrink har programlett BingoLottos Sommarkväll hela sommaren varje söndag.
Men nu slutar programmet sändas och Casper och Agneta tackar för sig. Men när är de ordinarie programledarna Lotta och Stefan tillbaka?
Hänt reder ut!

Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 51, har under hela sommaren lett TV4-tittarna och Bingo-älskare genom en fartfylld sommar. I samband med att BingoLotto fyller 30 år valde TV4 att göra ett form av specialprogram, då BingoLotto annars aldrig brukar sändas under sommaren.

Men nu är det över för sommarvikarierna Casper och Agneta som under söndagen gjorde sin sista direktsändning och snart kommer Stefan Odelberg, 47, och Lotta Engberg, 58, ta över kommandot igen.

SANNINGEN Därför tackar Per Morberg nej till rollen som ICA-Stig

BingoLottos Sommarkväll: Hyllades och kritiserades

I vanlig ordning så är BingoLotto-tittarna mycket engagerade i programmet, dels upplägg och programledarnas insatser men även vilka personer som gästar. Under sommaren har BingoLottos Sommarkväll mötts av både ris och ros av tittarna.

Många har ifrågasatt programmet för dess tider som under sommaren varit 20.00-21.30, då programmet i vanliga fall börjar klockan 18:00. Men det kritiserades även under midsommarafton. Flera betonade att det inte såg bra ut att uppmana folk till att sitta inomhus under den typen av högtid.

På sociala medier skrev en vid tillfället: ”Konstigt att alla våra svenska högtider ska förstöras av Bingolotto. Jag tycker nog att ni kunde skippat just den enda riktigt svenska högtiden vi svenskar har kvar. Midsommar är sill, jordgubbstårta, snaps, umgås i stora eller små sällskap, men nu vill ni ha svenska folket att sitta inomhus en av årets längsta dagar och SPELA? För mig är detta helt obegripligt måste jag säga.”

Samtidigt har Agneta och Casper hyllats för sina insatser, på BingoLottos Facebook har tittare ofta berömt duon.

Massor av roliga spel, vinster och överraskningar och Casper och Agneta bjöd på en toppen kväll”, skrev exempelvis en tittare till avsnittet som sändes 15 augusti.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Agneta och Caspers sista gång – då är Lotta och Stefan tillbaka

Lotta Engberg och Stefan Odelberg som vanligtvis leder BingoLotto har haft ledigt från programmet. Men för Lottas del har det ändå blivit massivs med jobb, då hon som många känner till leder det omtyckta allsångs-programmet Lotta på Liseberg, som dessutom haft en succésäsong.

Men nu var det alltså dags för Agneta och Casper att tacka för sig, och inga mindre än Caspers egna band Arvingarna gästade under söndagen!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Till en bild på Instagram hade BingoLotto annonserat om den sista kvällen, och flera skrev att de kommer sakna Agneta och Casper.

Bland andra en som skrev: ”Tråkigt ni är super bra tillsammans”.

Höstens BingoLotto drar igång söndagen den 29 augusti. Då i vanliga studion med antingen Stefan Odelberg eller Lotta Engberg som programledare.

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons avslöjande om sina sociala medier

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!