Sanna Nielsens kommentar till Lotta Engberg efter tuffa beskedet

Sanna Nielsen & Lotta Engberg

Samtidigt som Allsång på Skansens tittarsiffror minskade i år gick det bättre än någonsin för Lotta på Liseberg. Nu skriver Sanna Nielsen en kommentar till Lotta Engberg efter det tunga beskedet.

Lotta Engberg är en av Sveriges mest folkkära programledare och har genom åren lett program som Bingolotto, Söndagsöppet och Melodifestivalen. Men mest känd är hon kanske för sin programledarroll i det folkkära programmet Lotta på Liseberg, där hon varje sommar sjunger tillsammans med det svenska folket.

Trots att programmet har sänts i tolv år fortsätter det att gå från klarhet till klarhet, och i år slutade tittarsiffrorna på en betydligt högre siffra än tidigare år. Men medan Lotta på Lisebergs tittarsiffror har ökat har Allsång på Skansens minskat.

Nu kommenterar Sanna Nielsen Lotta på Lisebergs bild efter beskedet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Allsång på Skansens bakslag

Allsång på Skansen är ett av SVT:s största program och har genom åren letts utav stora profiler som Lasse Berghagen, Anders Lundin och Måns Zelmerlöw. Men sedan fem år tillbaka är det istället Sanna som styr skutan, och enligt henne själv har hon inga planer på att sluta. I slutet av sista sändningen för i år avslöjade hon nämligen att hon mer än gärna kommer tillbaka även nästa år.

– Jag kommer gå in i en ny fas nu och det kommer att förändrar på så många plan. I och med detta så känner jag att det är så skönt att någonting kommer att vara som vanligt nästa år. Så om ni vill så ses vi och sjunger tillsammans även nästa sommar, sa hon då.

Under sommaren har några av Sveriges främsta artister gästat Skansen, men trots det har tittarsiffrorna sjunkit i jämförelse med tidigare år. Enligt Aftonbladet har de minskat sina siffror från 1 306 000 till 1 151 000 tittare. Men samtidigt har Lotta på Lisebergs tittarsiffror ökat från 721 000 år 2020, till 766 000 i år.

Sanna Nielsens kommentar till Lotta Engberg – efter bakslaget

Tidigare i veckan hade även Lotta på Liseberg säsongsavslutning och i ett inlägg på Instagram passade de på att tacka sina tittare för den fina sommaren.

”Vilken final det blev! Tusen tack för denna sommaren! Vi saknar er redan!”, skrev de då under en bild på sig själva.

Och i kommentarsfältet var det många som skrev uppmuntrande kommentarer, däribland Allsång-profilen Sanna. Under bilden kunde man nämligen se henne kommentera ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings krav på Tilde de Paula Eby i direktsända Efter fem

SENASTE NYTT!