Tittarnas kritik mot Allsång på Skansen – efter Benjamin Ingrossos konsert

Allsång på Skansen, bilden till vänster Sanna Nielsen. Bilden till höger Benjamin Ingrosso.

I tisdags fick Benjamin Ingrosso äran att uppträda på Allsångsscenen är din till mångas stora glädje.
Men några av tittarna är även missnöjda med valet av artist.

I år var det Benjamin Ingrossos tur att fortsätta kvällen efter Allsång på Skansen med en egen timma live från Sollidenscenen på Skansen. Några av Sveriges främsta artister så som Håkan Hellström, Miriam Bryant, Orup och Lisa Nilsson har fått göra det föregående år. Allsångsscenen är din är uppskattat bland tittarna och valet av artister görs ofta efter den artist som är mest aktuell det året.

FINT Malin Berghagens första ord efter pappa Lasses insjuknande

Benjamins timma har hyllats överallt, av publiken, recensenter och av många musikkollegor. Flera hundra kommentarer har strömmat in på Benjamins Instagram under dagen och här är några av dem:

”Du är helt otrolig Benjamin. Både yngre och äldre älskar din musik.”, skriver en följare.

En annan skriver: ”Du är så grym och sjukt duktig. Vilken energi och glädje du utstrålar på scenen.”

”Du berör något helt otroligt Benjamin! Fantastisk musik du gör.” skriver en tredje.

Förutom fansen har hans familj stöttat honom, många av dem genom att vara på plats i publiken bland andra Pernilla Wahlgren, morbror Niclas Wahlgren, mormor Christina Schollin och morfar Hans Wahlgren och några andra hemifrån, Emilio och Åsa Ingrosso.

Bianca Ingrossos oväntade uppträdande med Benjamin Ingrosso

Till Allsångsscenen är din är det vanligt att artisterna bjuder in gästartister. Till exempel så bjöd Miriam in Markus Krunegård och Seinabo Sey, Håkan bjöd in Helene Sjöholm och Thomas von Brömsen.

När det var Benjamins tur satsade han stort och bjöd in Cherrie, Tommy Körberg och sist med inte minst hans storasyster Bianca Ingrosso. Syskonens framträdande blev det mest uppmärksammade under kvällen. När det filmades i publiken var det många som var rörda till tårar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik mot SVT efter Benjamins framträdande

Alla tittare är däremot inte så imponerade över syskonens skönsång. På SVT:s Facebooksida är det många kommentarer som anser att familjen Wahlgren-Ingrosso får för mycket plats i svenska underhållningsprogram.

En upprörd tittare skriver: ”Finns det inga andra att ha med i alla tv-program än Ingrosso och Wahlgren? Blir så trött, finns så många fina artister.”

”Det råder en fullständig Wahlgren-Ingrosso hysteri. Den familjen är i någon form med i varenda underhållningsprogram. Det måste finnas andra artister i det här landet”, skriver en annan.

”Har de bytt ut Sanna Nielsen mot Ingrosso på Skansen? Tur att vi har fler kanaler”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Dagny Carlssons önskan om bloggen efter plötsliga försämringen

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!