Bianca Ingrosso dyker upp som hemlig gäst på Allsång på Skansen

Benjamin och Bianca på Allsångscenen är din.

Under tisdagen hade Benjamin Ingrosso en egen timme under Allsångsscenen är din.
Men helt ensam var han inte. Hans syster Bianca Ingrosso dök nämligen upp som hemlig gäst – vilket fick publiken att skrika av förtjusning.
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsert
Slå på ljud

Vanligtvis sänds Allsång på skansen under tisdagar mellan klockan 20.00-21.00 med Sanna Nielsen som programledare.

Men en gång om året får en utvald akt ta över scenen på Skansen i Allsångsscenen är din mellan 21.00-22.00. Under tisdagen var det dags för Benjamin Ingrosso att få erövra scenen.

Under våren släppte Benjamin sitt första album på svenska, En gång i tiden. Från allsångshäftet hade han även valt Björn Skifs hitlåt Härligt, härligt men farligt, farligt från 1977 till tisdagskvällen. Men det var inte bara Benjamin som glänste under tisdagskvällen. Som hemlig gäst dök nämligen hans syster Bianca Ingrosso upp – till allas stora glädje.

Bianca har nämligen vid ett flertal tillfällen uttryckt sin rädsla för att sjunga för publik, men nyligen släppte hon en låt som hennes bror komponerat musiken till; en cover på Den blomstertid nu kommer.

”Ni övertalade mig. I söndags hoppade jag in i studion igen, sjöng in hela låten och herregud det ÄR så sjukt men den släpps 00.00 INATT på Spotify”, skrev hon på Instagram innan låten släpptes.

Bianca Ingrossos uppträdande på Allsång på Skansen tillsammans med Benjamin Ingrosso

Publiken blev helt till sig av den hemliga gästen och i publiken sågs även nästan hela familjen Wahlgren.

På SVT:s Facebooksida och Instagram kan man även se hur tittarna uttrycker sin glädje över Biancas gästspel – det blev helt enkelt succé.

Se bilderna från framträdandet här nedan!

FRÅN FÖRSTASIDAN