LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagens första ord efter Lasse Berghagens insjuknande

11 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Malin och Lasse Berghagen
Lasse Berghagen drabbades av en akut blodförgiftning.
Nu öppnar hans dotter Malin Berghagen upp sig efter insjuknandet.
”Livet är dyrbart som vi båda alltid sagt.”
Annons
Visste du det här om Malin Berghagen?Brand logo
Visste du det här om Malin Berghagen?

Malin Berghagen, 55, är en känd profil från både tv och film. Hon har släppt flera böcker om välmående och om yoga samt så driver hon en blogg.

Malin är dotter till Lasse Berghagen, 76, och Barbro "Lill-Babs" Svensson. Hennes ena halvsyster är tv-profilen Kristin Kaspersen, 51. Malin har varit gift med dansaren Dag Taylor som hon fick två barn med, Christoffer, 34, och Love, 30. Hon har även varit gift med sångaren Tommy Nilsson, 61, som hon också fick två barn med Linn, 25, och Isak, 18. Idag lever hon ihop med Martin Charlton, 50, paret är är förlovade sedan 2019.

Malin Berghagen tog emot pris åt sin pappa Lasse Berghagen

I dagarna vann Lasse Berghagen det prestigefyllda musikpriset Cornelis stipendium, något som Hänt rapporterade om tidigare i veckan. Tyvärr drabbades Lasse av en akut blodförgiftning och fick åka direkt till sjukhuset så han hade ingen möjlighet att vara på plats när han tilldelades priset. Som tur var kunde hans två döttrar Malin och Maria Berghagen Enander, 45, befinna sig på platsen och ta emot priset åt deras pappa.

Annons

En stolt Malin Berghagen hyllar sin pappa Lasse Berghagen

Det har varit mycket för familjen Berghagen de senaste dagarna, både efter blodförgiftningen men också över prisutdelningen. Nu talar Malin ut för första gången sedan insjuknandet och beskriver hur stolt hon är över sin pappa.

”Älskade pappa, jag är så innerligt stolt över dig. Cornelis stipendium!, skriver hon på Instagram.”, skriver hon.

Malin beskriver också ett möte mellan Lasse och Cornelis Wreijsvik efter att han hade blivit lämnad av Lill-Babs.

”Så många gånger som jag hört dig berätta historien om när Cornelis lät dig sova på hans husbåt efter det att mamma dumpat dig för Kristins pappa. Och hur han tröttnade på alla dina melodier i moll. Att du fått gitarren av mamma gjorde ju inte saken bättre. Den ena sorgliga melodin efter den andra ekade ut över fjärden i sthlm. Till slut så tog Cornelis gitarren och slängde den långt ut i vattnet. Han tyckte det var dags att vända blad.”

”Njut av denna dag pappa. Livet är dyrbart som vi båda alltid sagt. Sträck på dina 196 cm!! Du är så värd detta. Älskar dig!!

FOTO: TV4, Hans Shimoda/TT

Annons