Philippa Parnevik flyttar tillbaka till New York – lämnar Sverige

Philippa Parnevik

Philippa Parnevik har beslutat sig för att lämna Sverige.
Och denna gången blir det USA igen – närmre bestämt en flytt till New York, där hon tidigare har bott och studerat.
Nu berättar tv-profilen om förändringen!
Slå på ljud

Philippa Parnevik blev känd från serien Parneviks som gick på TV3. Där fick tittarna följa hela Parnevik-familjen med Mia och Jesper Parnevik i spetsen. Tillsammans har Mia och Jesper fyra barn, och Philippa därmed tre syskon, vid namn Peg, Penny och Phoenix Parnevik.

Philippa har sedan en längre tid tillbaka bott i Sverige och är tillsammans med modellen Karl ”Kalle” Bergh. Men nu kommer hon med ett nytt besked för framtiden – nämligen att hon kommer flytta tillbaka till USA.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

STARKT Familjen annorlunda-Sami i tårar efter händelsen

Philippa Parneviks kärlekslycka – tillsammans med Kalle Bergh

Philippa Parnevik är stor på sociala medier med snart 180 000 följare på Instagram och uppdaterar dagligen med olika bilder. Hon har under senaste månaderna visat upp sin kärlek Kalle Bergh och de två syns ofta tillsammans på såväl Kalles och Philippas Instagram.

Kalle och Philippa syns även ofta umgås med Philippas systerbarn. Penny Parnevik har nämligen två barn tillsammans med Douglas Murray, sonen Atticus och dottern Pebble. Och det är ofta Philippa publicerar bilder på barnen som hon är moster till!

”Mina killar”, skriver Philippa till bilden ovan på pojkvännen och systersonen.

Philippa Parnevik flyttar tillbaka till USA och New York

Nu berättar Philippa att hon kommer att flytta tillbaka till USA. Inte till Florida där hon är uppvuxen utan det blir New York – igen. Philippa har nämligen tidigare bott i New York men beslutade sig för att åka hem till Sverige i samband med att coronapandemin bröt ut. Hon blev kvar ett bra tag i hemlandet, över ett år för att vara exakt.

– Det är tryggare i Sverige, båda mina syskon är här, så det blir Stockholm ett tag till. Det är verkligen lagom och passar mig så mycket bättre, berättade hon i en intervju med Expressen hösten 2020.

Philippa studerade ifjol hållbart mode på Fashion institute of technology i New York och har nu planer på att flytta tillbaka till staden som aldrig sover. Till en bild på flera resväskor avslöjar hon den stora nyheten på Instagram. Om pojkvännen Kalle flyttar med är inget Philippa Parnevik har uttalat sig om än.

Philippa avslöjar att hon flyttar tillbaka till New York.

FOTO: Instagram

”Första steget att flytta tillbaka till New York”, skriver hon på Instagram-story.

Lycka till med flytten Philippa!

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin och Casper Janebrink slutar med BingoLotto Sommarkväll

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai och Henrik Schyffert har flyttat ihop

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!