Därför söker höggravida Paradise hotel-Lisa Jönsson till Idol 2021

Lisa Jönsson
Exklusivt

Lisa Jönsson blev mamma till en liten dotter i slutet av maj. Men under graviditeten låg hon inte på latsidan, faktum är att hon ansökte till Idol när hon var höggravid! Nu berättar hon för Hänt om beslutet.
– Bara för att jag blir mamma så blir jag ju inte bara mamma, säger hon.

Lisa Jönsson, 27, vann Paradise hotel 2017 tillsammans med deltagaren Sanel Dzubur. Och våren 2020 kunde man se henne i tv-rutan igen när hon medverkade i Celebrity Ex on the Beach. Nu har hon dock lagt dokusåpa-livet på hyllan och satsar nu fullt ut på familjelivet.

– Det har vi lagt i baggaget, det är verkligen passé. Jag tror inte ens man får vara med om man har barn, i alla fall inte i Paradise hotel tror jag, säger Lisa till Hänt.

Det var i slutet av maj som Lisa äntligen fick välkomna sin lilla dotter Sia till världen. Lisa har alltid varit väldigt öppen med hur hon ser på att skaffa barn på egen hand.

WOW! Benjamin Ingrosso visar upp lyxiga lägenheten

Därför är Lisa ensamstående med dottern

Det var i ett inlägg på Instagram som Lisa avslöjade att hon var gravid och berättade då även att pappan valt att inte vara delaktig. Beslutet kring att ta sig an rollen som ensamstående hyllades rejält på sociala medier, samtidigt som det var många frågor om vem pappan var.

”För att återkomma till pappan AKA donatorn som vi numer kallar honom, så gjorde han sitt val de tio gånger han valde att få utlösning i mig nar vi hade sex, utan en fundering på preventivmedel någon av dessa gånger. Och hörni, inte EN gång. TIO gånger. Han vet dessutom om att jag drömt om barn”, skrev Lisa då.

Sedan dess har mycket hunnit hända för tv-profilen. Bland annat har hon varit med i SVT:s Mötet och så har hon blivit mamma. Men precis innan förlossningen i våras så var det något helt annat som stod på agendan – nämligen Idol 2021.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför söker Lisa Jönsson till Idol 2021

Nu berättar hon för Hänt om beslutet att söka till Idol just det här året, trots att hon var gravid i vecka 35.

– Jag var ju så rastlös där sista veckorna, så jag sökte av ren rastlöshet, säger Lisa till Hänt och fortsätter:

– Det dök upp någon reklam där man kunde söka digitalt, och då skickade jag in. Det gick på två minuter att skicka in en sån ansökan. Och sen hörde de av sig och så pratade vi på telefon. Sen så blev det att jag åkte dit helt enkelt.

Lisa berättar också att det är väldigt viktigt för henne att behålla sina intressen.

– Bara för att jag blir mamma så blir jag ju inte bara mamma eller så. Det är ju inte så att jag tänker sätta alla mina nöjen och hobbies och karriärsval och tid.

Framtidsplanerna ifall Lisa går vidare i Idol 2021 – okända kampen

Om Lisa går vidare i tävlingen återstår att se, men en sak som är säker är att hon inte riktigt hade någon plan där och då.

– Jag är ingen planerande person. Jag tar allt som det kommer. Jag hade faktiskt ingen plan. Det löser sig i så fall, det löser sig alltid!, säger Lisa.

Lisa berättade också att även om hon går vidare till fredagsfinalerna så är det också något som löser sig. Hon har ju sina föräldrar som isåfall får komma upp till Stockholm varje fredag!

Desto värre var det dock under audition och chorusline-perioden. Hon var nämligen väldigt orolig för att om hon skulle gå vidare till chorusline hade det kunnat uppstå problem.

– Jag fick ju säga det att det är inte säkert att jag kan dyka upp beroende på hur situationen ser ut. Men ah, jag får ju inte säga för mycket, skrattar Lisa.

LÄS OCKSÅ: ÅH! Camilla avslöjar okända problemen under renoveringen

LÄS OCKSÅ: OJ! Starka reaktioner på Carolinas nya nakenbild

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Senaste nytt