Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons familj

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par i drygt två år. Under årens lopp har de upplevt mycket tillsammans och nu visar Sigrid upp den verkliga relationen till Robins familj.

Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 31, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Efter att de dansade tillsammans i Let's dance 2019 har de varit oskiljaktiga. Däremot dröjde det ända fram till julafton samma år innan de avslöjade sin relation.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de flyttat ihop till en gemensam villa, som de totalrenoverat. Att renovera verkar vara något de gillar för i våras la de nämligen vantarna på ytterligare ett renoveringsprojekt – nämligen båten Ulla!

Båten blev färdig i perfekt tajming och i sommar har de njutit för fullt med massa bad och lek till havs. En person som självklart har varit med på båt-äventyren är Robin Bengtssons son Wille, 7.

Exklusivt
KÄRLEK Familjen Annorlunda-Sami visar upp nya flickvännen

Sigrid Bernsons lycka med bonus-sonen Wille

Tillsammans med Emma Hallbygård, 31, har Robin alltså sonen Wille. Under årens lopp har Sigrid fått lära känna Wille och de verkar ha hur kul som helst tillsammans. Sigrid delar ofta med sig av sina fina stunder ihop med bonus-sonen.

”Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm, har hon skrivit vid ett tillfälle.

Robin Bengtsson

Robin och Wille.

Karin Trnblom/TT

Men faktum är att Sigrid och Wille redan har upplevt väldigt mycket tillsammans. Bland annat har Sigrid lärt honom att segla.

”Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skrev Sigrid då på Instagram.

Och nu har Sigrid även delat med sig av hur hennes relation är till Robins familj, och den verkar det inte heller vara något fel på!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Sigrids relation med Robins föräldrar

Tillsammans med Robin, hans syster Julia och deras föräldrar åkte den stora familjen till Astrid Lindgrens värld. Trippen verkar ha blivit väldigt lyckad för nu delar Sigrid med sig av den stora glädjen.

”Underbar helg på Astrid Lindgrens värld. Så mycket fina minnen från min egna barndom med samma sagor nu som då. Var helt lycklig efteråt.”, skriver hon och fortsätter:

”Vi var där med Robins föräldrar och hans syster Julia och hennes familj. Så mysigt att se Wille och hans kusiner springa runt där tillsammans.”

Sigrid passar också på att berätta att på hemvägen blev det en sväng till Emil i Lönnebergas hemtrakter i Katthult.

”Stor eloge också till skådespelarna som bjöd på underbar underhållning! På hemresan svängde vi även förbi Katthult och tittade på gården där Emil i Lönneberga spelades in. Väldigt spännande att se allt på riktigt.”

LÄS OCKSÅ: MYSTISKT Därför kom inte Bianca på Alices födelsedagsfest

LÄS OCKSÅ: SKILJS ÅT Camilla lämnar landet – veckor efter flytten

FOTO: Karin Törnblom/TT