TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons familj

24 aug, 2021 
Sigrid Bernson, Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par i drygt två år. Under årens lopp har de upplevt mycket tillsammans och nu visar Sigrid upp den verkliga relationen till Robins familj.
Annons
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär

Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 31, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Efter att de dansade tillsammans i Let's dance 2019 har de varit oskiljaktiga. Däremot dröjde det ända fram till julafton samma år innan de avslöjade sin relation.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de flyttat ihop till en gemensam villa, som de totalrenoverat. Att renovera verkar vara något de gillar för i våras la de nämligen vantarna på ytterligare ett renoveringsprojekt – nämligen båten Ulla!

Båten blev färdig i perfekt tajming och i sommar har de njutit för fullt med massa bad och lek till havs. En person som självklart har varit med på båt-äventyren är Robin Bengtssons son Wille, 7.

Sigrid Bernsons lycka med bonus-sonen Wille

Tillsammans med Emma Hallbygård, 31, har Robin alltså sonen Wille. Under årens lopp har Sigrid fått lära känna Wille och de verkar ha hur kul som helst tillsammans. Sigrid delar ofta med sig av sina fina stunder ihop med bonus-sonen.

Annons

”Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm, har hon skrivit vid ett tillfälle.

Robin Bengtsson
Robin och Wille.

Men faktum är att Sigrid och Wille redan har upplevt väldigt mycket tillsammans. Bland annat har Sigrid lärt honom att segla.

”Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skrev Sigrid då på Instagram.

Och nu har Sigrid även delat med sig av hur hennes relation är till Robins familj, och den verkar det inte heller vara något fel på!

Så är Sigrids relation med Robins föräldrar

Tillsammans med Robin, hans syster Julia och deras föräldrar åkte den stora familjen till Astrid Lindgrens värld. Trippen verkar ha blivit väldigt lyckad för nu delar Sigrid med sig av den stora glädjen.

Annons

”Underbar helg på Astrid Lindgrens värld. Så mycket fina minnen från min egna barndom med samma sagor nu som då. Var helt lycklig efteråt.”, skriver hon och fortsätter:

”Vi var där med Robins föräldrar och hans syster Julia och hennes familj. Så mysigt att se Wille och hans kusiner springa runt där tillsammans.”

Sigrid passar också på att berätta att på hemvägen blev det en sväng till Emil i Lönnebergas hemtrakter i Katthult.

”Stor eloge också till skådespelarna som bjöd på underbar underhållning! På hemresan svängde vi även förbi Katthult och tittade på gården där Emil i Lönneberga spelades in. Väldigt spännande att se allt på riktigt.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons