Sigrid Bernson om relationen till Robin Bengtssons son William

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson visar flitigt upp sin kärlek i sociala medier.
Nu öppnar dansaren dessutom upp om känslorna över att få spendera tid med bonussonen William.

När Robin Bengtsson, 30, ställde upp i TV4:s underhållningsprogram Let’s dance, våren 2019,var han singel. Men programmedverkan skulle visa sig leda till mer än bara en rolig upplevelse. Robin fann nämligen kärleken i proffsdansaren Sigrid Bernson, 31.

Fann varandra i Let’s dance

Trots att många redan under programmets gång kunde ana att det uppstått känslor mellan Robin och Sigrid så höll de relationen hemlig under en längre tid. Det var inte förrän på julafton samma år som paret gick ut med sitt förhållande i offentligheten.

Sedan dess har både Robin och Sigrid visat upp sin kärlek till varandra på sociala medier. Följarna har dessutom fått hänga med då paret köpt ett gemensam hem. Under våren har mycket av deras fokus just legat på renoveringen av villan som ligger i Vallentuna.

Sigrid valde inför årets säsong av Let’s dance att inte ställa upp vilket inneburit gott om tid för att komma iordning i det nya hemmet.

Sigrid Bernsons relation till bonussonen

Tidigare har Robin visat upp resultatet av hur parets hem blivit efter allt fixande och trixande. Förutom en musikstudio och grön trädgård så har även Robins son William fått ett stort rum i huset. Sonen har Robin från en tidigare relation och idag syns han spendera mycket tid hemma hos Robin och Sigrid. Det har tidigare även visat sig att Sigrid fått en nära relation till bonussonen.

William syns nu flitigt på Sigrids sociala medier och tillsammans firade trion även midsommarafton ihop. På bilderna befann de sig på en äng och njöt av sommarvädret under högtiden.

Stora familjelyckan: ”Finaste Wille”

Nu har Sigrid återigen delat med sig av en uppdatering gällande sig och bonussonen. I ett bildspel som hon publicerat på Instagram syns hon och William åka båt.

Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skriver Sigrid till bilderna.

Trots att William nu för tiden ofta syns i de uppdateringar som Sigrid gör, så visar det sig att alla följare inte riktigt har hängt med på vem han är. Därför har Sigrid även förtydligat hur familjen hänger ihop.

William är Robins son för er som undrar”, forsätter hon inlägget.

Även Robin gläds av sonen och flickvännens härliga tid tillsammans. I kommentarsfältet har han nämligen  lämnat ett liten hälsning.

Fina bilder på er”, skriver Robin i följd med flera hjärtan.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Jessica Gow/TT