Följarnas spekulationer efter detaljen i Sigrid Bernsons bebisbild

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson håller sig fortsatt ovanligt tyst på sina sociala medier.
En viss detalj i ett av hennes senaste inlägg har nu väckt stor uppmärksamhet och i kommentarsfältet flödar det av spekulationer.
Annons

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fann varandra när de tävlade i TV4:s Let’s dance 2019. Det tog några månader innan paret bekräftade sin relation men efter många spekulationer från följarna erkände de tillslut att det var mer än vänskap som hade uppkommit emellan dem.

”Kroppen säger ifrån”

När dansarna av årets säsong av Let’s dance annonserades saknades plötsligt tittarfavoriten Sigrids namn i listan. Det visade sig att hon tagit beslutet att inte medverka i årets säsong, anledningen dröjde innan hon delade med sig av.

Annons

”Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier.  Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”, skrev Sigrid som svar till följarnas frågor.

Annons

Fokuserat på nya villan

Sedan beslutet om den inställda tv-medverkan har Sigrid hållit sig ovanligt tyst på sociala medier. Faktum är att hon endast gjort några fåtal publiceringar under hela våren. Av vad följarna har fått se har fokuset istället legat på det nya hemmet som hon och Robin tillsammans köpt. Villan i Vallentuna  är 140 kvadratmeter stor med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Paret flyttade in i sitt nya boende i mitten på mars och har nu främst synts spendera tid där tillsammans med Robins son William, 6.

”Du skulle passa som mamma”

Något annat som paret gjort under våren första soldagar är att bebisgosa med Robins systerdotter. På en av de få bilderna som Sigrid publicerat på Instagram syns hon glatt hålla i bebisen med ett stort leende på läpparna. Nu visar det sig att följarna spekulerar flitigt om det kan vara så att även Sigrid och Robin har planer på att utöka familjen.

Annons

”Ni har ju snart en egen?”, skriver en följare.

”Härligt med barn. Du döljer själv din eventuellt egna bula väldigt bra”, skriver en annan.

”Tror att du skulle passa som mamma Sigrid”, skriver en tredje.

När Hänt träffade Robin under Melodifestivalen tidigare i väntade paret inte barn. Han dementerade då nämligen att Sigrid skulle var gravid, eftersom följarna redan vid den tidpunkten hade sina misstankar.

FOTO: Instagram/Jessica Gow/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…