Sigrid Bernsons relation till Robin Bentssons son William

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Bonussonen William har blivit en stor del av Sigrid Bernsons liv sedan hon träffade kärleken i Robin Bengtsson.
Nu berättar Sigrid om den stora familjelyckan.
Annons

Artisten Robin Bengtsson, 30, hittade mer än en bra danspartner när han ställde upp i Let’s dance förra året. Ett par månader efter säsongsavslutningen avslöjade han och proffsdansaren Sigrid Bernson, 31, att de är ett par.

Annons

Efter att Robin och Sigrids relation blev offentlig har de kontinuerligt delat med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier. Följarna har bland annat fått hänga med på renoveringen av deras nyköpta villa, som ligger i Vallentuna utanför Stockholm.

Sigrid valde att inte ställa upp i årets säsong av Let’s dance och paret har därför haft gott om tid med att göra sig hemmastadda.

Sigrid Bernsons hälsning till William

Robin och Sigrid bor inte ensamma i den stora villan. Även Robin Bengtssons son, William, som han har sedan en tidigare relation, är med dem varannan vecka.

Annons

Det verkar som att Sigrid går väldigt bra ihop med bonussonen. Hon har vid flera tillfällen lagt upp kärleksfulla inlägg om honom på Instagram. När Robin la upp en bild tillsammans med William för ett par veckor sedan var Sigrid snabb med att skicka en hälsning.

”Mina fina killar”, skrev hon i en kommentar, följt av ett hjärta.

Kärleksfulla orden till bonussonen

På sin Instagram story visar Sigrid att hon firar midsommar tillsammans med pojkvännen och William. Det verkar som att de befinner sig på en äng och njuter av sommarvädret.

Eftersom Robin Bengtsson i veckan släppte en ny låt passar flickvännen på att uppmuntra sina följare till att lyssna på denna. Hon har även lagt upp en bild på sig själv och William.

”Min andra älskling”, skriver Sigrid intill bilden.

I ett inlägg berättar Sigrid mer om vad den lilla familjen hade för sig på midsommarafton.

Annons

”Glad midsommar från mig och mina älsklingar. Vi hade en magisk morgon och klarade lunchen med sol men sen kom regnet. Svensk sommar helt enkelt”, skriver Sigrid Bernson.

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…