Idol 2023 marknadsföring banner

Paulina ”Paow” Danielsson visar upp resultatet efter läpplyftet

24 aug, 2021 
Paulina ”Paow” Danielsson
Paulina ”Paow” Danielsson har rest till Turkiet för att utföra ännu ett skönhetsingrepp.
Nu visar hon upp resultatet på Instagram.
– Men alltså jag dör, kolla hur jag ser ut?, säger hon i en video.
Annons
Lyxfällan-Magnus ger dig 3 tips för en bra ekonomi
Lyxfällan-Magnus ger dig 3 tips för en bra ekonomi

Paulina ”Paow” Danielsson, 27, var en av Sveriges största bloggare som slog igenom tillsammans med bland andra Isabella Löwengrip, då under namnet ”Blondinbella”, men även med Alexandra Nilsson, då känd som ”Kissie”.

2013 gjorde Paulina en omtalad tv-debut i Paradise hotel och blev en tittarfavorit. År 2014 medverkade hon ytterligare en gång och kammade då hem hela vinsten tillsammans med Eric Hagberg. Idag är hon influencer och har funnit kärleken i danska miljonären Alexander Zobel. Som en flitig användare av Instagram visar Paulina Danielsson även nu upp sitt senaste skönhetsingrepp för följarna!

Paows kärlekslycka med Alexander Nobel – träffades på resa

Tidigare i år skrev Paulina på sin Instagram att hon tror att Alexander verkligen är den rätta. De två träffades på en resa och Paulina blev blixtkär.

”Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet”, skrev hon då om Alexander följt av:

Annons

”Han får mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen”.

Paulina har även under en frågestund svarat på frågan om hon vill ha barn, vilket hon gärna vill ha tillsammans med nyfunna pojkvännen. Men barn får vänta ett par år till konstaterade hon.

”Om typ 3 år? Hade gärna velat resa lite till. Sen vill jag helst vara gift innan jag skaffar barn. Men vi får se”, svarade hon då.

Paulina Danielsson visar upp bilderna efter nya ingreppet

Paow är väldigt ärlig på sina sociala medier och visar nu upp resultatet av det senaste skönhetsingreppet hon har genomgått. Tv-profilen har förklarat att det handlar om läpplyft och cat-eye som beskrivs som ett form av ögonbrynslyft.

– Det jag gjorde var nämligen lip-lift och cat-eye, och det är att man drar upp ögonbrynen liksom. Som när man gör brow-lift fast mer permanent.

Paow är klar med operationen och visar upp hur hon ser ut efter.

I bildtexten skriver Paow: ”Man måste väl älska läkningsprocessen”

Paow reste till Turkiet för att genomföra sin operation.

Samtidigt berättar Paulina Danielsson i en video att hon är medveten om att hon ser annorlunda ut just nu.

Annons

– Men alltså jag dör, kolla hur jag ser ut?, säger hon och fortsätter.

– Det är blodigt, det gör ont, alltså fy fan vad ont det gör.

Hänt har sökt Paulina ”Paow” Danielsson för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons