Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter attackerna mot Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren slutade läsa vad andra skriver om henne för 17 år sedan.
Men sedan tv-profilen träffade kärleken i Christian Bauer har ryktena nått nya nivåer.
Nu ryter Pernilla ifrån rejält.

Pernilla Wahlgren, 53, är otroligt öppen och delar gärna med sig av sitt liv. På sitt Instagram-konto uppdaterar hon gärna om allt hon gör i sin vardag och dessutom går det att följa henne i den egna realityserien Wahlgrens värld.

I våras avslöjade dottern Bianca Ingrosso, 26, att hennes mamma har börjat träffa någon. Detta satte igång rejäla spekulationer och det gissades hej vilt om vem som kunde ha fångat Pernillas hjärta. Det dröjde inte länge förrän tv-profilen avslöjade att hennes nya kärlek är modellen och säljaren Christian Bauer, 55.

Sedan dess har paret njutit för fullt av varandras sällskap och även rest en hel del. Sommaren har tillbringats till havs på Pernillas nya båt, men även flera veckor i Spanien.

Breaking
BABY! Emma Igelström har blivit mamma

Efter hatet mot Christian Bauer – Pernilla Wahlgren ryter ifrån

Att vara en offentlig person har sina för- och nackdelar. I Pernillas fall är det många som skriver om henne och hennes privatliv på forumet Flashback. Pernilla slutade läsa vad som skrevs där för flera år sedan, men nu har dessa personer även börjat kommentera på hennes blogg.

I ett nytt blogginlägg ryter Pernilla Wahlgren nu ifrån på skarpen mot dessa personer, som har skrivit saker om Christian Bauer och tror sig veta något som inte är sanningen.

”Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut – och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!!”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Är ni från vettet?!!”

Christian Bauer

Christian var på plats på Skansen när Benjamin uppträdde på allsången.

Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrenss ultimatum efter bloggläsarnas beteende

Pernilla menar att det som står på Flashback inte stämmer för fem öre.

”Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet. FATTAR ni inte det?!”, skriver hon.

Pernilla själv slutade läsa trådar på Flashback för 17 år sedan. Då blev hon nämligen bestört över allt som stod om henne och Theos pappa. Därför blir hon nu märkbart irriterad när historien upprepar sig, men nu med Christian istället.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men Pernilla har en teori.

”Det är nyfikna, avundsjuka, bittra och svartsjuka människor som inte har något eget liv, och som lägger ner oändligt med tid på att skvallra, ljuga och förtala – för att de antagligen inte mår så bra eller har så kul liv helt enkelt”, konstaterar hon.

Nu har det gått så långt att Pernilla ställer ett ultimatum till bloggläsarna – slutar de inte kommentera osanning så kommer hon att sluta blogga.

”Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!! Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg.”, skriver Pernilla Wahlgren och avslutar:

”Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt. Det är upp till er.”

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Sigrid Bernsons verkliga relation till Robins föräldrar

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Familjen Annorlunda-Sami visar upp nya flickvännen

FOTO: Discovery+. Instagram

SENASTE NYTT!