Emma Igelström har blivit mamma – visar upp sonen

Emma Igelström, Adam Kjellström
Breaking

Elitsimmerskan Emma Igelström har blivit mamma till en liten son! Det meddelar hon nu i ett inlägg på Instagram.
”Tjäna killen!”, skriver hon.

Allt visade på att den före detta elitsimmerskan Emma Igelström, 41, inte skulle kunna bli gravid igen. För två år sedan upptäcktes nämligen en tumör i Emmas livmoder.

Trots att den visade sig vara godartad var hon tvungen att fortsätta gå på kontroller för att säkerställa att allt var bra. Och bara ett år senare hände det som inte fick hända. Det började med att Emma fick extrema smärtor i magen och vid en läkarundersökning kunde man konstatera att hon drabbats av ytterligare en tumör.

Även denna gång var tumören lyckligtvis godartad, men Emma oroade sig ändå för operationerna och drömmen om att kunna bli gravid igen. Emma har dottern Olivia, 13, sedan tidigare men ville väldigt gärna få ett barn med kärleken Adam Kjellström – något som operationen skulle kunna komma att sätta hinder för.

Emmas stora gravidlycka mot alla odds

Därför var det ett riktigt glädjebesked för den tidigare elitsimmerskan när hon plötsligt såg ett plus på stickan och kunde konstatera att hon var gravid!

”Ett märkligt år toppas med ett mirakel mot precis varenda odds”, skrev Emma på Instagram då.

Med andra ord var lyckan total och även dottern Olivia såg mycket fram emot att få bli storasyster. Och nu är det lilla syskonet här! På Instagram berättar Emma nu om förlossningen.

Visar upp nyfödde sonen

Med tanke på tumörerna så hade de redan bestämt att det skulle bli kejsarsnitt för Emma och det verkar ha gått som på räls. Nu visar Emma upp den nyfödda sonen.

”Tjäna killen! Med ett planerat snitt (efter mina tumörer) kom han idag kl 08:23. Allt har gått jättebra. Förlossningen i Varberg. Vilka vårdhjältar TACK!!”

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Sigrid Bernsons verkliga relation till Robins föräldrar

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Familjen Annorlunda-Sami visar upp nya flickvännen

FOTO: TT, Instagram