Här är allt vi vet om säsong 2 av Young Royals på Netflix

Young Royals på Netflix

Nya originalserien Young Royals hade premiär den 1 juli på Netflix. Kommer en säsong 2? I så fall när?
Här kan du läsa om seriens framtid!

Den nya originalserien Young Royals på Netflix är en berättelse om prinsen Wilhelm som går på internatskolan Hillerska. Tittarna får följa hans resa när han utforskar sig själv, vad han önskar leva för liv och hur han vill vara.

Prinsen har börjat drömma om en framtid bestående av frihet och villkorslös kärlek, något som inte riktigt rimmar med de kungliga åtaganden som väntar honom som prins.

Vad kommer han att välja när han plötsligt står inför ett livsavgörande beslut? Kärleken eller plikten som näst på tur i tronföljden?

Young Royals hade premiär på Netflix den 1 juli 2021 och blev samma stund en riktig snackis.

Netflix nya serie Young Royals – här är alla skådespelare i rollistan
Edvin Ryding i Young Royals på Netflix

Edvin Ryding.

FOTO: Netflix

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kommer en säsong 2 av Young Royals på Netflix?

Serien blev succé redan samma dag som premiären gick av stapeln på Netflix. Något många undrar nu är om det möjligtvis kommer en fortsättning? Vad skulle sägas om en säsong 2 av Young Royals? Många hade nog inte tackat nej!

I skrivande stund finns inga uppdateringar angående en säsong 2 av Young Royals, men mycket talar däremot för det! I det sista avsnittet tycker många att det öppnas en dörr för en fortsättning. Vi vill såklart inte spoila, men allt står ju inte helt klart i slutet?

De andra faktorer som talar för att serien får en säsong 2 är att den är internationell och på så vis kan locka många tittare. Redan efter ett dygn har Young Royals jämförts med stora serier som Gossip Girl och The Crown. Serien har även producerats av prisbelönta produktionsbolaget Nexiko, vilket också kan tala för en följande fortsättning.

Om tittarna får hoppas så släpps en säsong 2 av Young Roayls redan sommaren 2022, men vem vet? Kanske är det bara önsketänkande? Det får helt enkelt framtiden utvisa!

Säsong 1 av Young Royals finns tillgängligt att streama på Netflix.

LÄS OCKSÅ: Här är allt du vill veta om nya originalserien Young Royals på Netflix

LÄS OCKSÅ: Alla deltagare i Vi eller aldrig 2021 – paren i SVT-serien

FOTO: Netflix