TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är allt vi vet om säsong 2 av Young Royals på Netflix

02 jul, 2021 
Young Royals på Netflix
Nya originalserien Young Royals hade premiär den 1 juli på Netflix. Kommer en säsong 2? I så fall när?
Här kan du läsa om seriens framtid!
Annons
Edvin Ryding och Omar Rydbergs kärleksfulla återförening på RockbjörnenBrand logo
Edvin Ryding och Omar Rydbergs kärleksfulla återförening på Rockbjörnen

Den nya originalserien Young Royals på Netflix är en berättelse om prinsen Wilhelm som går på internatskolan Hillerska. Tittarna får följa hans resa när han utforskar sig själv, vad han önskar leva för liv och hur han vill vara.

Prinsen har börjat drömma om en framtid bestående av frihet och villkorslös kärlek, något som inte riktigt rimmar med de kungliga åtaganden som väntar honom som prins.

Vad kommer han att välja när han plötsligt står inför ett livsavgörande beslut? Kärleken eller plikten som näst på tur i tronföljden?

Young Royals hade premiär på Netflix den 1 juli 2021 och blev samma stund en riktig snackis.

Edvin Ryding i Young Royals på Netflix
Edvin Ryding.

Bekräftat: Det blir en säsong 2 av Young Royals på Netflix

Serien blev succé redan samma dag som premiären gick av stapeln på Netflix. Något många undrar nu är om det möjligtvis kommer en fortsättning? Vad skulle sägas om en säsong 2 av Young Royals? Många hade nog inte tackat nej!

Annons

Under sommaren var det fortfarande oklart om det skulle komma en uppföljare. Många tyckte att det sista avsnittet öppnades en dörr för en fortsättning. Vi vill såklart inte spoila, men allt står ju inte helt klart i slutet?

Och i slutet av september 2021 stod det äntligen klart att det kommer en säsong 2 av succén, något som Netflix gått ut med.

Det handlar säsong 2 av Young Royals om

Vad säsong 2 ska handla om finns det inga uppgifter om ännu. Men något som däremot är bekräftat är att huvudrollerna som spelas av Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento och Nikita Uggla kommer att återvända i sin roller i säsong 2.

Säsong 1 av Young Royals finns tillgängligt att streama på Netflix.

FOTO: Netflix

Annons