Här är allt vi vet om säsong 2 av Young Royals på Netflix

Young Royals på Netflix

Nya originalserien Young Royals hade premiär den 1 juli på Netflix. Kommer en säsong 2? I så fall när?
Här kan du läsa om seriens framtid!

Den nya originalserien Young Royals på Netflix är en berättelse om prinsen Wilhelm som går på internatskolan Hillerska. Tittarna får följa hans resa när han utforskar sig själv, vad han önskar leva för liv och hur han vill vara.

Prinsen har börjat drömma om en framtid bestående av frihet och villkorslös kärlek, något som inte riktigt rimmar med de kungliga åtaganden som väntar honom som prins.

Vad kommer han att välja när han plötsligt står inför ett livsavgörande beslut? Kärleken eller plikten som näst på tur i tronföljden?

Young Royals hade premiär på Netflix den 1 juli 2021 och blev samma stund en riktig snackis.

Netflix nya serie Young Royals – här är alla skådespelare i rollistan
Edvin Ryding i Young Royals på Netflix

Edvin Ryding.

FOTO: Netflix

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bekräftat: Det blir en säsong 2 av Young Royals på Netflix

Serien blev succé redan samma dag som premiären gick av stapeln på Netflix. Något många undrar nu är om det möjligtvis kommer en fortsättning? Vad skulle sägas om en säsong 2 av Young Royals? Många hade nog inte tackat nej!

Under sommaren var det fortfarande oklart om det skulle komma en uppföljare. Många tyckte att det sista avsnittet öppnades en dörr för en fortsättning. Vi vill såklart inte spoila, men allt står ju inte helt klart i slutet?

Och i slutet av september 2021 stod det äntligen klart att det kommer en säsong 2 av succén, något som Netflix gått ut med.

Det handlar säsong 2 av Young Royals om

Vad säsong 2 ska handla om finns det inga uppgifter om ännu. Men något som däremot är bekräftat är att huvudrollerna som spelas av Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento och Nikita Uggla kommer att återvända i sin roller i säsong 2.

Säsong 1 av Young Royals finns tillgängligt att streama på Netflix.

LÄS OCKSÅ: Här är allt du vill veta om nya originalserien Young Royals på Netflix

LÄS OCKSÅ: Alla deltagare i Vi eller aldrig 2021 – paren i SVT-serien

FOTO: Netflix

SENASTE NYTT!