Linn Hegdal återförenad med pojkvännen Jacob Persson efter tiden isär

Linn Hegdal och Jacob Persson

TT, Instagram
Let's dance-profilen Linn Hedgal har tillbringat sommaren i Skåne och rest runt lite i Sverige.
Nu visar hon upp återföreningen med pojkvännen Jacob Persson.

Let's dance-vinnaren Linn Hegdal, 25, har tillbringat större delen av sommaren i olika delar av Sverige. Hon har bland annat varit med Filip Lamprecht, 24, och familjen Kaspersen i Hälsingland för att sedan åka till Skåne. Nu visar Linn upp återföreningen med pojkvännen Jacob Persson, 26, efter den långa tiden ifrån varandra.

Kristin Kaspersens otroliga förvandling av Lill-Babs hus – folk kan inte tro sina ögon

Linn Hegdals plötsliga splittring från pojkvännen Jacob Persson

I början av juli meddelade Linn på Instagram att hon lämnar Stockholm. Hon skulle därför behövas skiljas en tid från pojkvännen Jacob.

”Hejdå Stockholm! Nu åker jag till Skåne i ett par veckor för jobb, semester och häng med vänner och familj! Ska bli så himla mysigt!”, skrev Linn då, men meddelade också att pojkvännen skulle ha möjlighet att hälsa på under den tiden.

Sedan dess har Let's dance-profilen hunnit med att både vara med sin familj i Landskrona men också att arbeta som gästtränare på Ann Wilsons dansskola i Helsingborg.

”Ungefär i samma veva som Let's dance hade sin premiärsäsong träffade jag Ann Wilson för första gången. Jag var på hennes dansskola, 11 år gammal och sa bestämt ”jag vill dansa för dig” och så blev det!”, skriver hon och fortsätter:

”Och nu är jag på väg till Ann Wilson dance acedamy för att vara gästtränare på lägret de har nu, nästan exakt 15 år efter att jag själv tog mina allra första pardanssteg där. Hur coolt ändå?”.

Linn Hegdals återförening med pojkvännen i Stockholm

Men nu när sommaren börjar lida mot sitt slut har Linn Hegdal lämnat Skåne för att äntligen återförenas med pojkvännen Jacob Persson i Stockholm. Där har hon även fått chansen att återförenas med delar av familjen Kaspersen Lamprecht.

”Från ett hem till ett annat- Skåne & Landskrona, I love you forever! Haft en av de bästa somrarna någonsin. Nu blir det höst med massa plugg och dans i Stockholm!”, skriver Linn Hegdal i ett inlägg på Instagram och visar upp bilder tillsammans pojkvännen efter den långa tiden isär.

Linn delar också med sig av bilder på Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen och Leon Kaspersen Fahlén.

”Tillbaka i Stockholm innebär mys med Minoo! Och Kristin Kaspersen och Leon Kaspersen Fahlén såklart!”, skriver hon till en bild på Kristins hund.

Jacob Persson

Jacob Persson

Instagram
Kristin Kaspersens hund Minoo

Kristin Kaspersens hund Minoo

Instagram

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht bryter tystnaden – första orden om Peg Parnevik efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Bilden avslöjar Alice Stenlöfs återförening med ex-pojkvännen Jireel

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT