Linn Hegdals stora kärlekslycka på semestern – bilderna visar

Linn Hegdal och Jacob Persson

Let's dance-profilerna Linn Hegdal och Jacob Persson har varit ett par i flera år. Nu visar de upp sin kärlekslycka under sin kärleksfulla semester. Se bilderna här!

Linn Hegdal, 25, har hunnit med mycket för sin unga ålder. Du känner igen henne från Let's dance där hon medverkat flera gånger. År 2020 tävlade hon med artisten John Lundvik och kammade hem hela vinsten. I år var det dags igen, och denna gången fick hon äran att lära Filip Lamprecht, 24, att dansa. Och visst gick det som en dans på rosor – då hon vann även denna gången.

Linn blev därmed historisk, då hon är den första Let's dance-profilen genom tiderna att vinna två år i rad med sina danspartners. Efter Let's dance har Linn tagit en välförtjänt semester tillsammans med pojkvännen Jacob Persson, som även han är proffsdansare.

Breaking
VILA I FRID Lotta Engbergs sorg – TV4-profilen Curt-Eric har avlidit

Linn Hegdal och Filip Lamprecht relation – vänner efter Let's dance

Linn och Filip är i ungefär samma ålder och har blivit goda vänner efter sin medverkan i det omtyckta dansprogrammet. Let's dance har ju en tendens att skapa relationer för livet. Både vänskapliga och på kärleksplan.

Genom åren har vi både fått se danspar bli tillsammans, bland andra Robin Bengtsson och Sigrid Bernson, som fann varandra 2019. Dessutom Laila Bagge och Niclas Wahlgren som även fick barn ihop.

Nyligen kunde vi se Linn och Filip på semester tillsammans i Järvsö med bland andra Keyyo som också var med i Let's dance.

”Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!”, skrev Filip om resan.

Linn Hegdals kärlekssemester med Jacob – bilderna visar

Linn Hegdal har även hunnit semestra med pojkvännen Jacob, detta har hon flitigt delat med sig av på Instagram där hon har nästan 30 000 följare.

”Går ingen nöd på mig alls just nu. Det är verkligen så mysigt att vara hemma och bara vara! Hoppas ni alla har en fin sommar än så länge!”, skrev Linn.

Här syns Jacob och Linn fira midsommar tillsammans, till bilden skrev Linn: ”Min midsommarälskling! (och alla andra högtider och dagar och årstider för den delen)”

Linn som är från Skåne har även åkt och hälsat på familjen vilket hon berättade.

”Hejdå Stockholm! Nu åker jag till Skåne i ett par veckor för jobb, semester och häng med vänner och familj! Ska bli så himla mysigt! (Tur att han där till höger kommer om bara två veckor när han får sin semester”, skrev Linn.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!