Linn Hegdal visar upp stora förändringen – efter återföreningen med Jakob

Efter en intensiv tid av romansrykten mellan Linn Hegdal och danspartnern Filip Lamprecht under Let's Dance tidigare i vår befinner sig nu den professionella dansaren i Skåne. På sin Instagram visar hon upp den nya förändringen.
Slå på ljud

Linn Hegdal, 25, är en svensk professionell dansare. Hon har dansat i pardans sedan hon var tio år och har även tävlingsdansat ihop med sambon Jacob Persson, 26. Hon har medverkat i den populära tittarprogrammet Let's Dance de senaste fyra åren.

I våras vann Linn Let's Dance med danspartnern och kändissonen Filip Lamprecht, 24. Både under och efter Let's Dance säsongen har Linns relation med kändissonen varit en snackis bland tittarna.

Romansryktena mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Filip och Linns dansrelation resulterade även i spekulationer om ett möjligt uppbrott mellan Filip och den dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 25, och bara några månader efter kärleksryktena med Linn bekräftade Filip att han och Peg gått skilda vägar.

Trots ryktena om en möjlig romans mellan danspartnerna så har Linns förhållande med pojkvännen Jacob Persson fortsatt vara stabilt. Under midsommar delade Linn med sig av sina känslor för sambon Jacob på sin Instagram:

”Min midsommarälskling! (och alla andra högtider och dagar och årstider för den delen.” Skrev hon då.

Linn lämnade Stockholm

Efter en intensiv period med Let's Dance har nu dansaren en välförtjänt semester och har valt att lämna Stockholm. I ett Instagraminlägg delar hon med sig av semesterplanerna:

”Hejdå Stockholm! Nu åker jag till Skåne i ett par veckor för jobb, semester och häng med vänner och familj! Ska bli så himla mysigt! (Tur att han där till höger kommer om bara två veckor när han får sin semester)” Skrev hon under en bild på henne och pojkvännen Jacob.

Linn Hegdal visar upp nya förändringen

De senaste två veckorna har Linn befunnit sig i hemstaden Landskrona i Skåne. Och under söndagen delade hon med sig av den nya utseendeförändringen. Under en bild på henne i bikini och en kort bob-liknande frisyr skriver hon:

”Klippte av håret ännu lite kortare igår. Kul ju!” Skrev hon under bilden.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av glädjefyllda hejarop över den nya frisyren. Danspartnern och den nyfunna vännen Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen, som även är en familjevän till Linn, kommenterade bilden med texten:

”Sååå fint!” Skrev familjevännen.

En följare fyller i med en kommentar om att allt klär en skönhet: ”Så snyggt! Men förstås- allt klär en skönhet.”

”Du passar så bra i den längden!” Fortsätter en annan.

Och på sin instagram-story visar hon upp den ny frisyren tillsammans med pojkvännen.

LÄS OCKSÅ: Det saknar Lotta Engberg med singellivet – ärliga orden

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs erkännande om ex-frun Katrin Zytomierska: ”Saknar henne”

FOTO: Linn Hegdal/Instagram

SENASTE NYTT!