TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bingo Rimérs erkännande om ex-frun Katrin Zytomierska: ”Saknar henne”

18 jul, 2021 
Bingo Rimér, Katrin Zytomierska
Bingo Rimér och Katrin Zytomierska gick skilda vägar för drygt fem år sedan. Men under alla år har de fortsatt umgås flitigt. Nu kommer Bingo med en kommentar som chockar.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Katrin Zytomierska, 43, och Bingo Rimér, 46, gick skilda vägar för drygt fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de alltid haft ett nära samarbete i vardagen för att göra det bästa för barnens skull.

Tillsammans har de sönerna Ringo, 11, och Rambo, 8, och trots att Bingo och Katrin inte levt tillsammans de senaste åren så har sönerna ändå fått mycket kvalitetstid med båda föräldrarna samtidigt.

Efter uppbrottet från Bingo fann Katrin kärleken i Alexander Klingstedt, som hon har sonen Falke, 4, med. Även med honom har hon behållit en god relation för barnens skull, trots att de idag inte längre är ett par.

Katrins mardrömsdygn i nya lägenheten

Den senaste tiden har Katrin befunnit sig i Marbella ensam med sönerna, varken Bingo eller Alex har varit på plats. Faktum är att Bingo och Katrin inte träffat varandra på rekordlänge, men snart blir det lyckligtvis ändring på den saken då Bingo kommer ner till den spanska sydkusten.

Annons

Däremot har Katrin inte haft det helt lätt hittills i Spanien. Katrin har nämligen slagit till på en lägenhet i Marbella, men innan de åkte ner hade Katrin inte sett sin nyköpta lägenhet.

Så när hon och barnen kom ner blev det inte en positiv överraskning. Ingenting funkade, varken AC:en, dörrar eller vattenkranar. Det var helt enkelt fel på det mesta, något som fick Katrin att se rött.

”Fruktansvärt. Så vidrigt, jag känner djurisk ilska. Alla fönster öppna, folk skriker, hundar skäller. Igår var det inbrott i området. Ross flåsar och skäller tillbaka. Barnen är rädda då de såklart hört om inbrottet. Vi ligger plaskblöta. Rädda. Hatar det här, vill hem.”, skrev Katrin då på sin Insta-story.

Bingos kommentar om Katrin: "Saknar"

Men nu är alltså Bingo på väg ner till Katrin och barnen. Även Falkes pappa Alex är på väg ner.

Alex Klingstedt, Bingo Rimér
Bingo är bra kompis med Falkes pappa Alex.

Men före dess kunde Bingo faktiskt erkänna en sak om relationen till Katrin. Bingo brukar ofta skämta om att Katrin är påfrestande och svår att leva med, men efter hans senaste kommentar verkar de hårda orden vara just skämt.

”Fick smita från middagen och spela in Relationspodden med Katrin Zytomierska. Saknar henne och barnen haha. Man vet att man är rejält bakis och ynklig när man saknar sin exfru.”, skrev Bingo på Instagram.

Han fick då snabbt ett svar från en skeptisk Katrin:

”Saknar du mig?”, skriver hon med skrattande emojis.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons