ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hasse Aro om att bli pappa vid 62-års ålder med yngre frun

27 aug, 2021 
Hasse Aro
Hasse Aro är tillbaka med en ny säsong av Efterlyst och ger sin syn på att göra sitt 30:e år med programmet.
Dessutom berättar han om hur det är att ha blivit pappa igen vid 62 års ålder.
– Ja det gick ju väldigt fort, säger han till Hänt.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Hasse Aro, 63, är åter tillbaka i en ny säsong av Efterlyst på TV3, det blir hans 30:e år med programmet. Till vardags bor han med fästmön Anna Ring och deras två barn Lorentz och Leonie. Hasse blev som senast pappa ifjol vid 62 års ålder, han har dessutom tre barn sedan tidigare förhållanden. Max och Emilia med ex-frun Cecilia Lüning, även dottern Elsa sedan relationen med Sara Jelvefors.

1991 klev Hasse Aro in i Efterlyst-studion och har blivit kvar sedan dess. Under Viaplays presentation av höstens nyheter berättade Hasse för Hänt hur det är att ha blivit pappa i 60-års åldern och att göra ytterligare en säsong av det omtyckta kriminalprogrammet.

Hasse Aro om att göra en till säsong av Efterlyst: ”Overkligt”

Hasse Aro gör sitt 30:e år med programmet, som för första gången hade premiär år 1991. Han beskriver att det känns overkligt att ha gjort programmet så länge.

– Faktum är att det har är mitt 30:e år och nu fyller jag 30 vilket känns betydligt bättre än min egentliga ålder, säger Hasse Aro skämtsamt och fortsätter:

Annons

– Jag vet inte om någonting kommer att sticka ut, men det känns nästan overkligt att ha gjort det här i så många år.

Vad är det bästa med programmet Efterlyst?

– För tittarna är det bästa att de kan faktiskt plötsligt bli en del av det här. De sitter och tittar och så plötsligt ser de och tänker: ”vänta nu honom känner jag igen” och så blir de en del av det här. Det tror jag är ganska viktigt för tittarna, säger Hasse Aro och tillägger:

– För mig är det viktigaste tycker jag att ge upprättelse åt brottsoffer.

Hasse Aro om att bli pappa vid 62 års ålder: ”Gick väldigt fort”

Hasse och hustrun Anna Ring fick sitt andra gemensamma barn ifjol och förlossningen gick blixtsnabbt förklarar Hasse.

– Ja det gick ju väldigt fort, det tog från att vi lämnade hemmet till att var ute så gick det mindre än en timme, så det var ju skönt, säger Hasse Aro.

När Hänt frågar om hur det känns att bli pappa vid 60-års ålder blir svaret att det känns bra och att han inte stött på några fördomar förutom på nätet.

– På nätet alltid litegrann, men frågan som jag blir lite trött på är ”hur känns det?” Ja vad ska jag svara, säger Hasse.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / HÄNT

Annons