LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hasse Aros privata avslöjande om familjelivet med 25 år yngre hustrun

09 apr, 2021 
Anna Aro Ring, Hasse Aro
I år firar Hasse Aro 30 år som programledare. Under årens lopp har han samlat på sig mycket erfarenhet och han har även fått fem barn – med tre olika kvinnor. Nu berättar han om pappa-rollen i Efter fem.
Annons
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4Brand logo
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4

Hasse Aro, 63, är en av Sveriges mest välkända programledare. Efter 30 år i branschen och över 50 säsonger av Efterlyst är det inte konstigt att han etablerat sitt namn.

Hasse och hustrun Anna Aro Ring, 38, har varit ett par under flera års tid. Tillsammans har de sonen Lorentz och i somras fick de dottern Leonie.

Men Hasse har även barnen Max och Emilia tillsammans med exhustrun Cecilia Lüning, och dottern Elsa med Sara Jelvefors.

Hasse blev pappa till Leonie vid 62 års ålder

Det var i början av juli i somras som nyheten kom ut att Hasse hade blivit pappa för femte gången. Han och Anna hade då lyckats hålla både både graviditeten och förlossningen hemlig, men efter ungefär tre veckor valde han att bryta tystnaden.

”I morgon är det tre veckor sedan. Det blev en liten tjej som ska heta Leonie. Allt känns fantastiskt! Just nu är vi på Gotland och familjemyser och har tagit lite timeout från telefonen.”, skrev han då i ett meddelande till Aftonbladet.

Annons

I år firar Hasse 30 år som programledare. Det var 1991 som han fick ta över rollen som programledare för Efterlyst. Detta efter att ha gått förbi producentens arbetsrum och han fick frågan i förbifarten:

”Hasse, kan du rycka in som programledare för Efterlyst?”, och sedan dess blev han given för programmet och ett verkligt ansikte utåt.

Genom åren har har Hasse tillsammans med Efterlyst-tittarna hjälpt Polisen att komma framåt i utredningar och därmed löst flera brott. Hasse har även vunnit pris som "Årets programledare" på Kristallen-galan både 2005 och 2007.

Mellan åren 1998-2010 fick Hasse hjälp i studion av en mycket rutinerad man. Det var nämligen ingen mindre än Leif GW Persson. Tillsammans blev de ett klassiskt radarpar i tv, och än idag är de goda vänner.

Privata avslöjandet om familjelivet med 25 år yngre frun

Under onsdagseftermiddagen gästade Hasse TV4:s Efter fem och där berättade han om sin långa karriär med Efterlyst. Men han berättade också om livet som 5-barnspappa och hur det funkar ihop med hustrun Anna.

Annons

– Man kan inte bara prata om pappa-rollen, vi är ju två. Jag skulle beskriva mig själv som en ganska avslappnad förälder, som såhär "det ordnar sig nog" och som tur var så är min fru likadan. Så vi har en gemensam syn på det här med barn och vi är inte överdrivet oroliga hela tiden, säger Hasse i programmet och fortsätter:

– Barn är ju en naturlig del av livet, så jag skulle ha ganska svårt att tänka mig ett liv utan barn.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons