Hasse Aro om livet med 25 år yngre frun Anna Aro: "Helt galet"

Programledaren Hasse Aro träffade sin stora kärlek Anna Aro under inspelningen av TV4:s program Efterlyst.
I en intervju med Aftonbladet berättar han nu om livet med den 25 år yngre flickvännen.
– Helt galet, säger han.

Det var i början av juli som nyheten att Hasse Aro, 62, hade blivit pappa för femte gången kom ut. Tillsammans med hustrun Anna Aro, 37, hade han fått dottern Leonie efter att ha hållit både graviditeten och förlossningen hemlig. Nu berättar han för Aftonbladet om livet som nybliven pappa och hur vardagen med hustrun ser ut.

Fått nya insikter

När Aftonbladet frågar programledaren om det var planerat att skaffa ett till barn eller inte berättar han att det var väldigt planerat. Han förklarar att han med tiden har lärt sig vad som är viktigt i livet, och att han i efterhand har förstått att han inte alltid har prioriterat rätt.

– Jag har tänkt på en sak, en episod som jag inte glömmer med min stora dotter som nu är vuxen. Vi skulle gå till dagis en morgon och hon var på ett strålande humör, hon var kanske fem år och pratade mycket, och jag var lite stressad och hade ett väldigt viktigt möte. Idag kommer jag inte ihåg varför det där jävla mötet var så viktigt, men jag kommer fortfarande ihåg hennes hand i min och jag tror det är precis det som livet handlar om. Nu får jag privilegiet att uppleva det en gång till! Det är helt galet!, säger han.

I en tidigare intervju har han sagt att han inte är så road av att leka med barn, men nu berättar han att även det har ändrats i takt med att han blivit äldre.

– Jag har blivit lite mer road faktiskt. Det tror jag är en del i den här karriärgrejen, de två sakerna krockar ju. Man kan ju säga vad man vill, men min karriärstege har nog nått sin topp, jag får nog inget större lyxjobb och det tycker jag är fantastiskt. Då kan jag slappna av och ställa in ett möte om det inte passar i tid, säger han.

Relationen med hustrun Anna

Och när det kommer till Hasses vardag med Anna verkar programledaren vara väldigt nöjd. När han får frågan om han och hustrun är duktiga på att få egentid trots småbarn svarar han:

–  I min ålder uppskattar jag det lilla i livet. Vi kanske tar en vespatur och käkar på bryggrestaurangen i Saltsjöbaden, tidigare skulle man sitta på nåt jävla inneställe i New York för att man skulle tycka livet var häftigt.

Mellan de äkte makarna skiljer det sig 25 år, men Hasse berättar att det inte är något de märker av i vardagen.

– I vårt förhållande är det aldrig något vi överhuvudtaget tänker på. Det kan vara ibland om man talar om vad man tyckte var kul som barn, då märks det, men annars är ålder bara en siffra och det gäller att hitta rätt partner, säger han.

Bild: TT