Robinson-Olivia Baldwin avslöjar bluffarna i programmet

Robinson

Flera av förra årets deltagare i Robinson gjorde stort intryck i tv-rutan.
I en intervju med Hänt berättar deltagaren Olivia Baldwin om årets säsong och avslöjar dessutom bluffarna som tittarna inte får se.
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program
1:50

Efter reklamen: Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

(1:50)

Slå på ljud

Robinson 2022 är i full gång. Flera tittare har redan gjort stort intryck i tv-rutan och säsongen spelades denna gång in i området kring Dominikanska republiken.

Olivia Baldwin som medverkade i Robinson 2021 och tog sig väldigt långt i tävlingen. I en intervju med Hänt så berättar hon nu sin åsikt om årets säsong och ger svar på bluffarna som tittarna inte får se.

Dennis Johansson vann Robinson 2021: ”Så jävla glad”

Deltagaren som tillslut stod som vinnare av programmet ifjol var Dennis Johansson. Flera deltagare var glada för Dennis skull och efter vinsten uttryckte han sin stora lycka.

– Det bubblar bara inom mig nu. Jag är så jävla lycklig och bara full av kärlek och allt folk som har hejat på mig idag. Det går ett rus genom kroppen, säger Dennis i programmet efter sin vinst.

Han var även chockad över vinsten.

– Jag kan inte tro att jag har vunnit Robinson, och för första gången hemma i Sverige. Det här är helt historiskt och jag är bara så jävla glad.

För Hänt berättade Dennis även om vad han skulle göra för vinstpengarna.

– Vi får väl se beroende på om hon vill slå på stort, hon måste ju ha en del att säga till om också, men det kommer väl bli en bröllopsfest med våra närmaste. Vi får väl se hur långt vi ska sträcka det beroende på covid och så också, men sen får vi väl se om det blir någon bröllopsresa också och var det blir och så, berättar han.

Olivia om årets säsong: ”Tråkigare när man själv inte är med”

När Hänt når deltagaren Olivia berättar hon sin åsikt om årets säsong.

– Ja men jag har sett första avsnittet. Tanken är att jag ska följa det, säger hon och fortsätter:

– Det blir lite tråkigare när man själv inte är med, tidigare hade man inget att jämföra med… Man satt ju på helspänn varje avsnitt.

– Man har ju varit där på plats och man vet hur allt fungerar, man tänker på allt omkring, hur man pausar ibland och sådär. Har man varit med så är det annorlunda att kolla på nu i efterhand, det blir inte på samma sätt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olivia avslöjar bluffarna i Robinson – det får inte tittarna se

Olivia ser tillbaka på programmet med glädje men medger att det finns en hel del som tittarna inte får se. Bland annat att de tar om vissa sekvenser och repliker.

– Massa grejer, öråden tar exempelvis tre timmar, man åker båt mellan varje tävling, man bor inte på samma ö. När de läser brevet så får de läsa om det tre till fyra gånger för att kamerateamet vill filma i flera olika vinklar, men det fattar man ju kanske.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN