Robinson-Joanna Swica överfallen – stöttas av Bianca Ingrosso

Joanna Swica från Robinson 2021

Joanna Swica gjorde sig känd genom hennes medverkan i årets säsong av Robinson där hon tog sig enda till finalen.
Men i veckan blev hon överfallen av en man.
Nu berättar hon om vad som hände och stöttas av sina följare.

Joanna Swica, 32, var en av deltagarna i årets säsong av äventyrsprogrammet Robinson och hon är även en stor influencer, egenföretagare och träningsprofil.

Joanna driver även en podcast med titeln Afterworkoutpodden tillsammans med Maya Parnevik som är kusin till Peg Parnevik med syskonen Penny, Philippa och Phoenix. Men nu berättar Joanna öppenhjärtigt på Instagram att hon blivit överfallen mitt på stan, och flera stöttar nu tv-profilen i kommentarerna efter ofattbara händelsen – en av de är Bianca Ingrosso.

Robinson-Joannas hemliga pojkvän – så träffades de

Joanna Swica om kollapsen under Robinson 2021

Joanna tog sig enda till finalen i Robinson 2021, men det var inte en helt lätt väg dit. Vägen kantades nämligen av diverse motgångar, i ett avsnitt kunde tittarna exempelvis se när Joanna kollapsade mitt i en tävling.

För Hänt berättade hon om kollapsen, Swica förklarade då att det var kroppen som reagerade på kombinationen av för lite mat och för mycket fysisk ansträngning.

– Jag har ju gått 14 dagar utan näring där och jag ger ju allt i tävlingar och trycker på och har varit väldigt fysiskt aktiv i vårt läger. Så det som händer är helt enkelt att jag trycker på så hårt att jag går slut på energi, berättade Joanna då.

Även om Joanna inte vann årets Robinson så var hon minst lika glad för nära vännen och parhästen Dennis Johanssons storslagna vinst.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Joanna Swica blev överfallen – stöttas av Bianca Ingrosso

I veckan delade Joanna med sig av en traumatisk upplevelse. Hon blev nämligen överfallen av en man när hon var ute på en löprunda efter ett jobbuppdrag.

Under en bild på sig själv skrev hon om den hemska händelsen:

”I onsdags blev jag utsatt för övergrepp på väg hem från poddstudion. Polisen meddelade mig att det rubriceras som ofredande och misshandel. För mig är det ett övertag på någon annans frihet.”

Hennes kommentarsfält fylldes snabbt av stöttande kommentarer från följare, familj och vänner.

Bland kommentarsfältet kunde man se att influencern Bianca Ingrosso gav stöttning till Joannas otäcka upplevelse, med flera röda hjärtan visade tv-profilen sitt stöd.

Även TV4-profilen Jenny Alversjö gav sitt stöd till Joanna:

”Fruktansvärt! Blir så jävla arg. Bra att du anmälde Joanna och självklart gör det skillnad. Utsattheten och det du berövades på försvinner inte men alla de oräkneliga brott som kvinnor utsätts för syns i statistiken. Tänker på dig och finns här”

LÄS OCKSÅ: Henrik Schyfferts kris med flickvännen Nour El Refai: ”Katastrof”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren visar upp bygget av nya villan – se bilderna

FOTO: Joanna Swica/Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!