Robinson-Olivia Baldwin visar upp relationen till Elias Akyol

Robinson-Olivia & Elias

Romansrykten har cirkulerat kring Robinson-deltagarna Olivia Baldwin och Elias Akyol. Nu lägger Olivia upp en bild med Elias som väcker många frågor hos följarna.

Årets säsong av Robinson är över och den spelare som tillslut stod som vinnare av programmet var Dennis Johansson. Men utöver det har säsongen bjudit på både vänskap, svek och en hel del romansrykten, och några som varit i skottgluggen för det sistnämnda är helt klart Olivia Baldwin och Elias Akyol.

Nu lägger Olivia upp en bild tillsammans med Elias som väcker starka reaktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

NU GRATIS
Efter Robinson-finalen – avslöjar hemliga bråken i slutna chattgruppen

Elias Akyols ärliga ord om relationen till Olivia Baldwin: ”Hon betyder väldigt mycket”

I en intervju med Hänt har Elias tidigare berättat att han och Olivia fann varandra väldigt tidigt i Robinson men att deras vänskap däremot inte riktigt visades på tv.

– Jag och Olivia, vi var väldigt tajta redan dag två efter det att jag kom tillbaka som mullvad. Jag tror inte att tittarna riktigt förstår hur nära jag och Olivia faktiskt var där och då, sa han då.

I samma intervju berättade han också att de har träffats en hel del även i Stockholm och att Olivia är en av de från programmet som betyder absolut mest för honom.

– Vi har träffats väldigt många gånger faktiskt. Men jag kan inte berätta så mycket om min och Olivias relation förutom att vi är väldigt nära. Jag har nog aldrig träffat en människa med lika stort hjärta som henne. Jag måste säga det. Jag vill verkligen hylla henne och hon betyder väldigt mycket för mig liksom, säger han.

Men att det skulle vara något mer än vänskap är däremot något som han nekar.

– Jag förstår inte varför alla är så nyfikna för jag och Olivia har en väldigt bra relation. Hon var ju den som jag verkligen kom närmst i programmet, förklarar han en gång för alla i en Instagram live med Hänt.

Men trots att det nu har gått flera veckor sedan årets säsong av Robinson tog slut är det fortfarande en hel del som spekulerar i Olivia och Elias relation. Anledningen är helt enkelt att de spenderar väldigt mycket tid ihop och att de även lägger upp en hel del bilder på varandra.

Annons

Robinson kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Följarnas frågor efter Robinson-Olivias bild med Elias

Så sent som i veckan la realityprofilerna upp en minst sagt mysig bild tillsammans som väckte många frågor hos följarna. Det var i samband med Elias födelsedag som Olivia la upp en bild på de två och skrev:

”Idag är ingen vanlig dag för idag är det Elias födelsedag HURRA HURRA HURRA!!”

Och i kommentarsfältet är frågorna många.

”Är ni ett par?”, skriver bland annat en person.

”Grattis! Är ni tillsammans?”, undrar en annan.

”Är ni ihop?”, skriver en trejde.

Och än har varken Elias eller Olivia svarat på frågorna angående deras relation, men eftersom att de båda tidigare sagt att de bara är väldigt nära vänner så utgår vi ifrån att så fortfarande är fallet.

LÄS OCKSÅ: Kollegornas otippade present till Dennis Johansson efter Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Robinson-Olivias kamp efter oroväckande viktraset under inspelningarna

SENASTE NYTT!