Andreas Alseryd avslöjar okända romansen i Robinson

Robinson 2021. Andreas Alseryd.

Robinson är slut för i år men än spekuleras det om vissa romansrykten bland deltagarna. Nu berättar Andreas Alseryd om den okända romansen som vi tittare inte fick se.

Årets säsong av Robinson är över och vinnaren för i år blev Dennis Johansson. Säsong har varit annorlunda från tidigare säsonger, inte minst för att det spelades in i Sverige, men den har också präglats av regelbrott och diskvalificering av deltagare. Men som vanligt har det också varit en hel del svek, vänskaper har bildats och romansrykten har startats.

Bland annat har det spekulerats om en romans mellan deltagarna Elias Akyol, 26, och Olivia Baldwin, 26. Och nu senast la Olivia upp en bild på henne och Elias på hans födelsedag. Inget är bekräftat och än så länge är det fortfarande bara rykten. Däremot är det många som har kommenterat bilden och ställt frågan om Robinson-deltagarna är ett par.

KÄRLEK Robinson-Olivia visar upp relationen till Elias

I en intervju med Expressen berättar Elias att de två bara är vänner.

– Jag gör nog många besvikna när jag säger att det inte är någon romans mellan mig och Olivia. Folk har tydligen hoppats på det, säger Elias Akyol och tillägger:

– Vi är väldigt bra vänner. Det är en av de närmaste vännerna jag har i dag och vi har haft en bra relation efteråt men det har inte varit någonting mer än så.

Olivia dementerar också ryktena om romansen och säger också att de bara är vänner.

– Jag förstår att folk är nyfikna och tror att det är någonting, samtidigt tycker jag att det är synd att så fort man umgås mycket med någon av motsatta könet och tycker om varandra så tror folk att det måste vara kärlek. Vi är bara vänner, säger Olivia Baldwin.

Okända romansryktena TV4-tittarna inte fick se i Robinson

Men nu har en av deltagarna avslöjat att det försiggick någon slags romans ändå i äventyrsprogrammet. Det är nämligen deltagaren Andreas Alseryd, 46, som blev utröstad i det sista ö-rådet i Robinson som har berättat smaskiga detaljer för Expressen. Han avslöjar vad som skedde bakom kulisserna i programmet.

Några romanser har det inte varit i lägret, menar Andreas Alseryd. Däremot smög några deltagare i väg under nätterna.

– Jag vet att det var vissa som gick ut ur lägret mitt i natten och var borta ganska länge och sådana saker, berättar Andreas Alseryd.

Ja, vilka deltagare som smög iväg på nätterna är inte avslöjat ännu. Så vi hoppas på att de snart kommer ut och berättar det.

LÄS OCKSÅ: Kollegornas otippade present till Dennis Johansson efter Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Rickard Länta anklagar Robinson-vinnaren Dennis Johansson för lögn

FOTO: TV4_Cmore