Olivia Baldwins liv efter Robinson – det här gör hon nu

Olivia Baldwin

Olivia Baldwin gjorde starkt intryck i Robinson 2021 där hon tog sig hela vägen till finalveckan. Det här gör Olivia idag!

Årets säsong av Robinson är sedan länge över och den deltagare som tillslut stod som vinnare av programmet var Dennis Johansson. Men utöver det har säsongen bjudit på både vänskap, svek och en hel del sjukdomsfall. Joanna Swica, Hayes Jemide och Lovisa Almén var alla tvungna att få vård för sina skador i tävlingen.

Någon som däremot klarade sig bra från skador i Robinson var Olivia Baldwin. Trots den enorma svälten och det kyliga klimatet klarade hon sig fint, även fast hon fick en rejäl chock när hon insåg hur mycket hon tappat i vikt.

Nu efter Robinson har följarna kunnat se Olivia umgås en hel del med andra realitydeltagaren Elias Akyol och ett tag spekulerades det om att de två skulle vara ett par. Detta är dock ett rykte som Olivia har dementerat.

Så lever Olivia Baldwin efter Robinson

Förutom att ha umgåtts en hel del med Elias har följarna även fått ta del av andra saker som hon gör till vardags. Olivia är nämligen duktig på att uppdatera sina sociala medier och låter på så sätt följarna få en djupare inblick i hennes liv.

Nu efter Robinson jobbar Olivia som servitris på baren Stureplan 1, tidigare kallad Utecompaniet, som ligger mitt på Stureplan i Stockholm. Baren har bara öppet på somrarna och det är samma ägare som driver nattklubben Spy bar.

Egentligen så jobbar Olivia på Spy bar, men eftersom att allt som har med nattklubbar att göra nu är stängt så har Olivia istället fått den här möjligheten. Någon som gärna befinner sig på både Spy bar och Stureplan 1 är ingen mindre än Bianca Ingrosso. Faktum är att Olivia faktiskt har en koppling till Bianca – som inte har att göra med restaurangerna som Olivia jobbar på.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Okända kopplingen till Bianca Ingrosso

I Robinson framkommer det vid flertal tillfällen att Olivia kommer från Lidingö, och som många redan vet kommer även en av Sveriges kändaste familjer därifrån - nämligen familjen Wahlgren. Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso är alla uppvuxna på ön, och trots att de nu har flyttat hemifrån har mamma Pernilla Wahlgren inga som helst planer på att flytta hon med.

Då både Olivia och Bianca är uppvuxna på ön och dessutom i ungefär samma ålder är det därför många som har undrat om de känner varandra, och under en frågestund på Instagram redde Olivia en gång för alla ut deras koppling till varandra.

Och svaret är faktiskt som så att Olivia och Bianca har ett slags släktband i form av att deras hundar är brorsor med varandra. Olivias hund heter Pepsi och är alltså släkt med Biancas hund Sammy.

LÄS OCKSÅ: Jesper Niklasson visar upp kärlekslyckan med Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Tuva, 6, lämnades helt själv i poolen – fick panikattack

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!