LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Niklasson visar upp kärlekslyckan med Peg Parnevik

25 jul, 2021 
AvHänt Hänt
Peg Parnevik & romansen Jesper
Peg Parnevik har hittat kärleken i musikproducenten Jesper Niklasson. Nu visar han upp kärlekslyckan med artisten.
”Älskling”, skriver Peg.
Annons
Peg Parneviks nya flört är Jesper NiklassonBrand logo
Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson

Det var i slutet av juni som Peg Parneviks följare reagerade på att hon hade lagt upp en pussbild tillsammans med en okänd kille, och direkt började frågor om hon hade träffat en ny att komma. Peg kommenterade sedan detta i podcasten Pillowtalk och bekräftade då att hon faktiskt börjat dejta igen efter uppbrottet från Filip Lamprecht.

– Jag vet att det här kanske blir knasigt men det känns rätt nu, sa hon då.

Och sedan dess har hon synts ihop med musikproducenten Jesper Niklasson en hel del. Nu visar han upp kärlekslyckan tillsammans med artisten.

Peg Parneviks ord om nya romansen med Jesper Niklasson: ”Min tvillingsjäl”

I senaste avsnittet av Pillowtalk pratade Peg och Penny Parnevik om olika typer av relationer och refererade till en bok de läst. I boken skrevs det bland annat om en så kallad "tvillingsjäl" och vad det innebär att faktiskt vara med "rätt" person. Och beskrivningen fick Peg att inse att det är vad hon har hittat hos Jesper.

Annons

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det.

Jesper visar upp kärlekslyckan med Peg

Vilken relationsstatus Peg och Jesper har idag är oklart, men att de trivs i varandras sällskap går inte att ta fel på. På Pegs Instagram delar hon ofta med sig av bilder och videos från när de hänger tillsammans och även Jesper har delat med sig av bilder på de. I början av juli la han nämligen upp en bild på när de kyssar varandra och nu visar han upp kärlekslyckan med Peg ännu en gång.

Och i kommentarsfältet är det flera som har kommenterat.

”Fina ni”, skriver bland annat en person.

”Älskling”, kommenterade även Peg innan hon tog bort kommentaren.

Annons