Tova-Sophia Aronsson sextrakasserad efter dramat i Robinson

Tova-Sophia Aronsson i Robinson 2021.
NU GRATIS

Tova-Sophia Aronsson kastades ut med buller och bång från årets Robinson.
Nu berättar hon om sextrakasserierna som följt efter programmet.
”Fick en smärre chock”.

När Tova-Sophia Aronsson, 36, anmälde sitt intresse till den senaste upplagan av äventyrsprogrammet Robinson, hade hon ingen aning om vilka vågade konsekvenser hennes medverkan skulle få.

Tova-Sophia har tidigare berättat om Anders Öfvergårds reaktion på fusket – och lavinen av hat som vällde in från tittarna under och efter programmet.

– Näthatet. Folk tycker en massa saker, men jag bryr mig faktiskt inte. I början kollade jag på Flashback. Snart förstod jag att det är tio nötter som sitter och kommenterar om och om igen. Samma skit. De kallar mig olika pronomen och kommenterar min kropp. Samma tjat. Det ger mig ingenting. Det är ganska underhållande, dock. Jag tar inte åt mig. Det ältas samma sak hela tiden. Det är inte intressant längre. Stör de sig på min rumpa så är det min rumpa de får se i sociala medier, då är det rumpan jag exponerar! Och när det skrivs tråkiga kommentarer, så skriver jag ”tack så mycket” och sätter dit en massa hjärtan.

NU GRATIS
Lista: Värsta fusken i Robinsons historia – de skyldigas ord om brotten

För Hänt berättar den 36-åriga hårfrisörskan att hon den senaste tiden bombarderats med stringtrosor – som skickats direkt hem till henne i Kungsbacka.

– Det har kommit tio stycken, avslöjar Tova-Sophia som fick en smärre chock när det första leveransen kom.

– Jag hade inte beställt något, så jag tänkte: ”Vad är detta?” Jag trodde att paketet hade kommit fel. Sedan såg jag en liten lapp och på den stod det: ”Jag vill gärna se din härliga bak i dessa stringtrosor och jag vore tacksam om jag kunde få några bilder tillbaka”.

Tova-Sophia visar en liten skymt av pojkvännen Nicklas...

Pojkvännens reaktion på trosorna

Tova-Sophia har inte hört av sig till sin fräcka beundrare – som trots bristen på feedback skickat fler vågade underkläder.

– Det roliga är att de sitter helt perfekt! Dessutom är de riktigt snygga. Det är synd att kasta så snygga trosor, de ska användas flitigt, skojar Tova-Sophia vars särbo Nicklas, 30, är informerad om de pågående troschockerna.

– Många killar skriver till mig på sociala medier, men min pojkvän är inte den svartsjuka typen. Däremot har vi kommit överens om att jag bara ska svara på öppna kommentarer. Jag skickade några privata DM en gång. Det blev som en dialog och det kändes inte helt okej, men trosorna skrattar han bara åt, säger Tova-Sophia som tror att just hon fått trosorna eftersom hon ofta bar stringbikini i tv-programmet.

NU GRATIS
Efter Robinson-finalen – avslöjar hemliga bråken i slutna chattgruppen

Foto: TV4 & Privat

SENASTE NYTT!