Carolas son Amadeus visar upp sin stora tatueringsmiss: ”Trodde jag...”

Kändissonen Amadeus Sögaard har en tatuering med en särskilt detalj. Nu visar Amadeus upp den oväntade missen:
”Trodde jag...” skriver han.
0:41

Efter reklamen: Amadeus Sögaard: ”Önskar att vi kunde umgås som familj"

(0:41)

Amadeus Sögaard, 24, är son till artisten Carola Häggkvist, 55, och Runar Sögaard, 54. Amadeus Sögaard har en framgångsrik karriär som fotbollsspelare sedan flera år tillbaka.

2021 porträtterades Amadeus i dokumentären "Amadeus – mer än en son", där han berättar om sin karriär som elitfotbollsspelare, men även om sin uppväxt och hur det var att växa upp med kända föräldrar som skiljer sig.

Så här har Amadeus tidigare sagt i dokumentären "Amadeus – mer än en son":

– Sedan är det löpsedlar och skriverier och allt det där, att man har växt upp och fått hantera det.

Den hemliga talangen

I början av förra året visade Amadeus att han har ärvt sin mammas sångtalang genom att släppa sin första singel Exhibition, något som han höll hemligt för både mamma Carola och pappa Runar. Carola har tidigare berättat om sina känslor kring det till Expressen:

– Det betydde mycket för honom att kunna bevisa att han kan göra det utan sina föräldrars inblandning. Han har verkligen gjort det själv.

Idag har Amadeus släppt fem singlar under sitt artistnamn Amadeus. En av låtarna handlar om livet som skilsmässobarn. Det är något som sonen tidigare har berättat om i Malou efter tio:

– Det är en låt som är väldigt personlig. Dels tar i tu med det jag känner och har gått igenom, men det många andra barn och människor går igenom när man växer upp på två olika platser, säger han och fortsätter:

Hit ska du resa sommaren 2022 – enligt ditt stjärntecken

– Där klart att det har påverkat en, mycket. Inte bara att jag växt upp i offentligheten, utan snarare som för många andra. Att man vuxit upp som en medlare mellan två föräldrar sedan tidig ålder. Man hamnade lite i kläm, ens föräldrar var inte eniga om saker.

Amadeus visar upp sin nya cannabis-tatuering

Mamma Carola är stolt över sin sons karriär, både som artist och fotbollsspelare. Men om hon känner samma inför detaljupptäckten i Amadeus tatuering vet vi däremot inte.

Amadeus har nämligen låtit göra en tatuering föreställande en klocka, där visarna står ritade mot tjugo över fyra, vilket även kan skrivas som 4:20. Siffrorna 420 är en term som associeras med cannabis.

Termen har skapat en högtid som sammanför marijuana-entusiaster runt om i världen den 20 april varje år. Sonen skriver också att han inte upptäckte detaljen i tatueringen förrän två veckor efter att han gjort den. Hoppsan!

FOTO: TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!